PR CUAET
-
Вы в июле подались?😳
-
До речі, якщо виїзжати і повертатись чи треба повідомляти останню дату прибуття до Канади ? Бо при заповнені там була графа остання дата прибуття до Канади
-
У мене паспорт кінчається у січні 26року, тож подовжити я зможу аж у кінці 25-го року. А на новий вп треба податися до кінця березня 25-го року, тобто раніше, чим я зможу подовжити паспорт.
-
Це прям 🎯
-
В Канаде проблем с декларированием нет вообще. Поэтому здесь и такие цены на недвижимость. До 10 тыс можно не говорить вообще. Если больше, просто называете в аэропорту сумму, никаких доказательств не нужно , и получаете бумагу. Потом с этой бумагой в любом канадском банке положить на карту.
-
Щоб отримати готовий паспорт у консульстві мені потрібна довідка з резерву?
-
Урааа, взяли в роботу
-
22101 , work permit закінчується на наступний рік у вересні
-
Вони зараз у всіх повідкривають, а потім почнуть номінації роздавати))
-
Ще б тількі номінації видавали а не тільки брали заявки на розгляд 😅
-
Щоб дізнатися, які номери зараз в роботі. Нам в червні змінили номер заявки, цікаво, чи номер дали після липневих чи до. Напишіть хоча б це 500-й, 600-й чи 700-й номер, третя цифра.
-
Дякую
-
18 вересня
-
Нет такого требования в перечне о чем надо уведомлять.
-
Могли бы вы подсказать ваш НОК и когда у вас заканчивается work permit ?
-
Ну може треба повідомляти про зміни… я про це
-
Чтобы получить лицензию врача в Канаде нужно сдать медицинские экзамены, поступить в резидентуру, отучиться там несколько лет. Путь долгий и не дешёвый. Да, и для того, чтобы учиться в резидентуре нужно иметь PR.
-
Можна
-
Щоб дізнатися, які номери зараз в роботі. Нам в червні змінили номер заявки, цікаво, чи номер дали після липневих чи до. Напишіть хоча б це 500-й, 600-й чи 700-й номер, третя цифра.
-
А чого тоді немає слотів на проїзне посвідчення для повернення в Україну? 😁
12 Jan 2024, 17:45
312863/467035
16 minutes ago