PR CUAET
-
"всей правды мы не узнаем" (с)
-
Дівчинв написала що не вчила англійську до тесту спеціально
-
Дякую! Подавался с учётом украинского опыта по AOS ('a minimum of 24 months of full-time work experience in your current occupation in Canada or abroad within the last 30 months') как только отработал 3 месяца в Калгари. NOC 22220 – Computer network and web technicians.
-
Касательно спикинга, я бы посоветовала, как бы это странно не звучало, побольше говорить по телефону на английском. Ибо очень странно разговаривать с компьютером, а не с живым человеком. Мне психологически очень помогло придерживать рукой микрофон немножко (т.е. рука у лица), организм воспринял это как разговор по телефону и я сразу перестала нервничать. Да и ответы на многие задания можно превратить в телефонный разговор (описать картинку, например). Итого баллы - L10, R8, W9, S9.
-
Вітаю! Ви прибули до Канади в листопаді 2022, а на PR подались вже в травні 2023? Так? Вибачте, може я пропустив, а за яким NOC ви подавались і який досвід підтверджували?
-
Rqsw будь який Нок підійде, бали даються за всі ваші параметри, нема жодного слова, що якщо ти працівник лінії на амазон, теоретичному, то ніякий Квебек не пустить. Отримайте сертифікат франсе, спитайте про валідацію офера. А саме круте, це візьміть консультанта на годинку, який вам більше достовірної інформації розповість. Те що я читаю з ваших коментарів, то все херово, в мене нічого не вийде. Якщо окрім цього нічого не робити, то точно не вийде. Але ви ж знайшли роботу, якось мову знаєтесь тд
-
там тільки прописуватись супервізором
-
тех іде на B
-
Я так і не зрозумів який досвід англійської у неї був. Людина не вчила нічого, прийшла здала на 11/12
-
там експіріенс чисто? без тех?