PR CUAET
-
чому?
-
Якщо ви в будівництві, то на мою думку все ок)
-
Чому це ?
-
а чому не підкажене будь ласка?
-
Боюсь спитати, в мене одного дія підпис теж не працює?
-
Судя по тому, что сайт летает... даже боюсь думать
-
Чекали 😭 кожен день чекаємо 😭
-
В новости от консульства написано "каждый 2ой вторник".... не первый и не третий
-
Поки не було ще жодної вибірки, тому це важливо передбачити, але будівництво чи медицина точно будуть у пріоритеті. Треба хоча б кілька вибірок, щоб зрозуміти бали
-
А вот то что судя по вкладке "возможные даты" не светится ничего за сегодня (ни Оттава, ни Торонто)... даже боюсь думать, что и Эдмонтон просидит и этот вечер зря
-
так, а у минулий вівторок ніхто і не чекав
-
Всім привіт! Будь ласка, допоможіть, бо зараз всіх повбиваю 🤯 ніколи не відрізнялася відсутністю мізків, але тут вже опускаються руки 😤😤😤 не можу знайти де стартувати подачу аплікейшн на продовження ворк перміту! Захожу в гайд, там посилання - create an account or sign in. Створила аккаунт і GC Key, відповіла на питання додаткові, отримала 2факторну автентифікацію, і мене викидає на сторінку government of Canada зі списком Enabled Services 🤬 І там всі сервіси типу agriculture or veterans. Немає ніде опції розпочати аплікацію чи щось подібне. Ткніть будь ласка куди заходити щоб розпочати ту аплікацію