PR CUAET
-
Вітаю! Ви прибули до Канади в листопаді 2022, а на PR подались вже в травні 2023? Так? Вибачте, може я пропустив, а за яким NOC ви подавались і який досвід підтверджували?
-
Rqsw будь який Нок підійде, бали даються за всі ваші параметри, нема жодного слова, що якщо ти працівник лінії на амазон, теоретичному, то ніякий Квебек не пустить. Отримайте сертифікат франсе, спитайте про валідацію офера. А саме круте, це візьміть консультанта на годинку, який вам більше достовірної інформації розповість. Те що я читаю з ваших коментарів, то все херово, в мене нічого не вийде. Якщо окрім цього нічого не робити, то точно не вийде. Але ви ж знайшли роботу, якось мову знаєтесь тд
-
там тільки прописуватись супервізором
-
тех іде на B
-
Я так і не зрозумів який досвід англійської у неї був. Людина не вчила нічого, прийшла здала на 11/12
-
там експіріенс чисто? без тех?
-
На сайті IRCC по кожній країні є посилання як це зробити
-
що у вас за жоб тайтл
-
ну дехто навіть з ними проходить Я про фуд процессорс і догляд ну технічно ваш нок можна на б натягнути
-
Добрый вечер. Помогите понять, как получить справку о не судимости из стран ЕС (Чехия, Польша, Германия) будучи в Канаде? Можно ли их ( справки ) запросить через посольства/консульства этих стран в Канаде? Как их переводить, после получения?
-
Але ви ж у житті вільно розмовляєте?