PR CUAET
-
Вам нужно до собедования сделать фото, почитайте вашу инструкцию, там написано (требования тоже, вроде как в Staples делают фото для визы, выше в группе писали). Инструкцию тоже нужно распечатать и принести на собеседование.
-
Неможу авторизуватися через монобанк
-
Дата: 17 листопада Час: 18:00 по Торонто Програма вебінару: Обговорення Express Entry та STEM-відбору Програми без вимог до знання мови Провінційні програми в: - Онтаріо - Альберті - Атлантичних провінціях Як заявити робочий досвід за кордоном як FOP Як подати заяву на PR, якщо ви не працюєте на канадського роботодавця Приєднуйтесь, щоб дізнатися більше про шляхи імміграції до Канади! Вебінар від Barbican Immigration
-
Я нормально зайшла через дію. Але ніц не змінилося)
-
Змогла війти через дію, але слотів немає і дуже швидко завантажується сторінка
-
В Едмонтоні було , чи ще не ?
-
Так
-
Просто поклацаємо 2 години
-
да. надо ввести год из почты. и так всегда при входе в кабинет
-
У нас прошло почти пять месяцев
-
Отже, подача тривала якийсь час 😊
-
Сьогодні слотів в Едмонтоні мабуть не буде. Оттава і Торонто нічого теж не було.
-
Доброго вечора,скажіть будь ласка…слоти о 17:00 по Едмонтону,а які дні,який тиждень?Дякую.
-
Коли я намагаюся sign in, ввожу логін та пароль, воно просить двохфакторну автентифікацію, я обираю емейл і воно реєструється як вперше, присилає коди. Так і повинно бути?
-
Мені не відомо як ви збирали, але ми всі документи які могли зразу відправляли консультанту, а коли ми зробили останній документ все було вже готове
-
Одразу оформили платну доставку? А сам паспорт після подачі скільки робили?
-
2 тижні за допомогою DHL
-
Бо минулого тижня не було
-
Генеральне консульство України у м. Едмонтон виходить із чату
-
То чому більшість думає що, сьогодні би мали виставляти?
12 Jan 2024, 17:45
313000/431874
2 minutes ago