PR CUAET
-
Мені прям при виході з консульства сказала людина,що слоти є,просто 300$за людину.🤬
-
Бо якщо кожен другий вівторок буде запис, то згодом буде запис не на через місяць, а на через два, потім на через 3
-
Слотів не було тому що у працівників консульства немає ніякої поваги до громадян України. Вони самі анонсували що будуть викладати слоти, але навіть не написали що не викладуть, бо їм байдуже на людей які намагаються отримати документи для себе і дітей.
-
AIP program ☺️
-
Поздравляю. А с какого момента вы эти 3.5 месяцев отчитывали. С дня когда медицину засчитали или когда статус на comprehensive поменялся?
-
Де там? Про яке там ви кажете? Ми зараз у Канаді, і річ не в тому , як було 20 і 30 років тому. У консульстві працюють звичайні люди як ми з вами, але ці люди не вважають за потрібне відноситись з повагою до своїх земляків і до своєї роботи. От і все.
-
Двое, я и жена.
-
блин, хоть бы уже сделали для детей,стариков и инвалидов без очереди! Издевательство просто (((
-
Хтось підкаже - що це. Не можу авторизуватися
-
Так,як корупція діяла так і діє і тут🤬Щоб вже нажерлись тима грошима і подавились🤬
-
Всім привіт,які документи їм найкраще підійдуть як пітвердження що мені потрібен TRP,просто відмова по імейлу з консульства підійде їм,або краще написати листа в консульство.Писав ще в ДП документ де мені відмовили в паспорті теж,хоча не повинні були.