PR CUAET
-
Але ви ж у житті вільно розмовляєте?
-
Я англійську не вчила, мала непоганий рівень до цього, але найбільше переживала за speaking, саме через формат, і зовсім маленький час на підготовку і продумання ідей (саме підстав для обґрунтування своєї думки) , слухала відео на їх ютубі як успішно пройти, і судячи зі своєї відповіді думала, що я не так гарно відповідала як лбди який взяли в приклад з 9м рівнем по speaking
-
Вітання. Що наступне? Потрібно міняти SIN? що робити з WP?
-
А подскажите, если у меня С1 Английский сдан в IELTS, и если я сдам французский на уровень 7 что я понимаю является B2 уровнем, это положительно повлияет? Или это будет просто как второй язык? Я же так понимаю что французский должен быть первым языком, соответственно уровень знания должен быть выше?
-
Спасибо большое!
-
Для тих хто відкриває французький у Канаді, напевно ТСФ буде легшим
-
Я сдавала ТЕФ, але я вчила Паризьку французьку)
-
ТЕФ легше для концентрації уваги, ТСФ простіше розуміти лексику
-
Для мене кваліфікована робота це та що вимагає універсіті або коледжу всеж
-
Ну в нок б потрапляють і пламбери з електриками що рівень технікуму або училища.
-
По вашему опыту, какой из сертификатов легче при сдаче экзаменов? Особенно, если сдавать именно для Квебека, где всего два экзамена.
-
Тут залежить від роботодавця багто в чому. Мій сапортив і навіть зараз готовий піти розмовляти за айтішний аі стрім з органом який це апрувить
-
Ну якось домовляються
-
А все бачу
-
На qec наче не бачу
-
Дивлячісь що вважати кваліфікованою роботою і як її прописати😂