PR CUAET
-
Виталий, не совсем соглашусь с вами. Когда делаете квалифицированное снятие (qualifying withdrawal) с аккаунта fhsa, в банке заполняете форму rc725, где в части А вопрос 3 у вас спрашивается про недвижимость в любой стране (Канада или нет). Эту форму банк потом сканирует в ваш профиль.
-
Дякую, що доповнили! Це корисно знати.
-
@Van_da_5 , скажіть будь ласка, а нові візи в продовженні паспорти ви довго чекали?
-
Але ж вони пишуть що утримали податок
-
Ваші виплати по короткостроковій непрацездатності не підлягають оподаткуванню, тільки якщо ви сплачуєте всю суму страхового внеску, наприклад, за індивідуальним полісом. Якщо ваш роботодавець надає таке покриття через свій груповий план і сплачує повністю або частково внесок від вашого імені, ваша виплата буде обкладатися податком на прибуток.
-
А на що тоді подаватися якщо не на них,з приводу паспорта мені все рівно,та і я розумію що мене не депортують поки йде війна в Україні.
-
Я замовила оригінал на пошту в Україну,але звідти мені вже їх привезли.
-
Здравствуйте чат, подскажите пожалуйста есть ли смысл подаватс на MPNP сейчас, если у меня до 750 баллов? Или стоит пtorchtorchопробовать податься на гуманитарную программу? Заранее большое спасибо и удачи.
-
Здравствуйте чат, подскажите пожалуйста есть ли смысл подаватс на MPNP сейчас, если у меня до 750 баллов? Или стоит пtorchtorchопробовать податься на гуманитарную программу? Заранее большое спасибо и удачи.
-
Мама может въехать с письмом от иммиграции если получила тогда для WP по емаилу, до expiration date in that letter. (В чёрной рамке со штрих кодом)