PR CUAET
-
Да, они дают такое определение в этом же документе, но вопрос задают по-другому)
-
Але ж вони пишуть що утримали податок
-
Ваші виплати по короткостроковій непрацездатності не підлягають оподаткуванню, тільки якщо ви сплачуєте всю суму страхового внеску, наприклад, за індивідуальним полісом. Якщо ваш роботодавець надає таке покриття через свій груповий план і сплачує повністю або частково внесок від вашого імені, ваша виплата буде обкладатися податком на прибуток.
-
You need to be an admin to do this.
-
А на що тоді подаватися якщо не на них,з приводу паспорта мені все рівно,та і я розумію що мене не депортують поки йде війна в Україні.
-
You need to be an admin to do this.
-
Я замовила оригінал на пошту в Україну,але звідти мені вже їх привезли.
-
Здравствуйте чат, подскажите пожалуйста есть ли смысл подаватс на MPNP сейчас, если у меня до 750 баллов? Или стоит пtorchtorchопробовать податься на гуманитарную программу? Заранее большое спасибо и удачи.
-
Вітаю вас! Скажіть будь ласка скільки днів ви чекали ecopr від portal 2?
-
Здравствуйте чат, подскажите пожалуйста есть ли смысл подаватс на MPNP сейчас, если у меня до 750 баллов? Или стоит пtorchtorchопробовать податься на гуманитарную программу? Заранее большое спасибо и удачи.
-
Теж ділюсь своїм часовим відрізком. Підкажіть коли і як зараз відбувається процес видачі паспорта в Торонто?
-
Мама может въехать с письмом от иммиграции если получила тогда для WP по емаилу, до expiration date in that letter. (В чёрной рамке со штрих кодом)
-
Теж подались 02.11.2023 і так само тиша
-
Ми продовжили паспорти ще до в'їзду у Канаду, у Німеччині. По КУАЕТ подавалися з продовженими паспортами
-
У обох дітей, 9 і 14 років дітям
-
Поняла вас, спасибо большое ☺️
-
А в якому місті подавались і поштою чи особисто подавали ?
-
TRP більш гнучкий інструмент ніж біжнество
-
Поки йде війна не депортують але медичне обслуговування буде обмежене, Ви не зможете нікуди виїхати і будете відмічати щомісяця в CBSA
-
Перед оплатою білетів на літак поспілкуйтесь з авіакомпанією, щоб не втратити кошти. Багато авіакомпаній не пускають на літак з продовженим паспортом.
12 Jan 2024, 17:45
313367/435869
8 minutes ago