PR CUAET
-
Добрий день! Можливо у когось була така ситуація: паспорт до 2022 року продовжений у консульстві до 2027 року( в ньому вклеєна віза та виданий WP на три роки до 2025). Але є новий паспорт(отриманий у консульстві в Едмонтоні) строком на 10 років. Чи можна отримати WP по новому паспорту, що виданий на 10 років? вдячна заздалегідь!🙏
-
На отримання паспорту
-
Під кажуть будь ласка скільки часу треба чекати з того моменту коли ти отримав піар
-
Яка ціна за послугу?
-
Треба мітингувати під посольством,як Індійці в Брамтоні,скільки тих Українців і така біда з тими паспортами😡
-
Як швидко вам зробили visitor record?
-
Дякую!
-
Якщо RRSP room вичерпаний, то на все що покладете вище буде 1% в місяць penalty
-
Дякую за інформацію. От і реалії. Ще місяць тому хтось в групі писав, що UBC дає domestic tuition. Хоча я це заперечувала, бо в моїх знайомих інший досвід - їхнім дітям ні 2 роки назад, ні рік назад не надали ціну як для місцевих, незважаючи, що по CUAET і мають ворк перміт. Але по іншому і не могло бути - в них ця інформація прописана на сайті! Вказано, що дають знижену ціну лише тим в кого закритий ворк перміт і лист від роботодавця)
-
Підкажіть будь ласка, чи літав хтось в Мексику оформляти закордонний паспорт? Чи приймають там?
-
Користуєтесь як звичайним. Ми перетинали кордон багато разів із таким. Проблем не було
-
Я писала в МЗС, нагадала як рашка окупувала Крим і дуже швидко видавала нашім людям паспорти . Так, болюче згадувати, але рашка робила це швидко. А я не можу чомусь отримати картку дитині і паспорт. То питаю, чи не треба цього робити. Відповіді не було…
-
Дякую! Скажіть, у вас така ж ситуація була?