PR CUAET
-
Яка ціна за послугу?
-
Треба мітингувати під посольством,як Індійці в Брамтоні,скільки тих Українців і така біда з тими паспортами😡
-
Як швидко вам зробили visitor record?
-
Дякую!
-
Якщо RRSP room вичерпаний, то на все що покладете вище буде 1% в місяць penalty
-
Дякую за інформацію. От і реалії. Ще місяць тому хтось в групі писав, що UBC дає domestic tuition. Хоча я це заперечувала, бо в моїх знайомих інший досвід - їхнім дітям ні 2 роки назад, ні рік назад не надали ціну як для місцевих, незважаючи, що по CUAET і мають ворк перміт. Але по іншому і не могло бути - в них ця інформація прописана на сайті! Вказано, що дають знижену ціну лише тим в кого закритий ворк перміт і лист від роботодавця)
-
Підкажіть будь ласка, чи літав хтось в Мексику оформляти закордонний паспорт? Чи приймають там?
-
Користуєтесь як звичайним. Ми перетинали кордон багато разів із таким. Проблем не було
-
Я писала в МЗС, нагадала як рашка окупувала Крим і дуже швидко видавала нашім людям паспорти . Так, болюче згадувати, але рашка робила це швидко. А я не можу чомусь отримати картку дитині і паспорт. То питаю, чи не треба цього робити. Відповіді не було…
-
Дякую! Скажіть, у вас така ж ситуація була?
-
Message from user Милана Михеева has been removed because this user is in spam list (???)
-
Всім привіт. Мене звати Ольга і нам потрібна Ваша допомога врятувати мого чоловіка,адже він захищав та обороняв нас. Мій чоловік військовослужбовець 157 бригада,2го батальону 3го взводу був на Покровському напрямку та отримав там важкі та серйозні поранення: Множинні уламкові поранення по всьому тілу, забій головного мозку 2ст, проникаючі поранення обох очних яблук іншими словами майже не лишився зору. З кожним днем стан на жаль погіршується. Прошу Вас допомогти щоб мій чоловік міг знову бачити і далі його чекає багато операцій але ми будемо боротись чого б це не коштувало. Приблизно на операції потрібно 250 000грн. Я дуже прошу Вашої допомоги без Вас я не впораюсь. Номер картки 4102474000582748 на ім'я Коваль Андрій Для переказів закордонну PayPal [email protected] Безмежно дякую кожному 🙏