PR CUAET
-
Це вдалося найти. You can apply for school loans from the Canada Student Loan Program (CSLP) or grants from the Canada Student Grants Program (CSGP). Visit www.canlearn.ca to learn more and see how you can apply. Почитайте деталі на сайті.
-
Я подавала березнь 2024, у мене 000110
-
Скажіть 11.11 буде працювати консульство в Едмонтоні? Це наче холідей
-
Видають за графіком на сайті, проблеми не має, приходьте трохи раніше бо черга
-
Подача березень 2024, і 000110 номер.
-
По CUET я знала що domestic fee немає в цьому університеті Мене цікавив вступ до університету з піаром, що їм потрібно якийсь документ. Нам сказали їх не влаштує Екорп-тільки пластик … і його потрібно надіслати до кінця серпня. Але діяти треба як іностарий студент, а як отримаємо карти, надіслати вони змінять вартість.
-
Дякую вам
-
Мені просто цікаво, чи потрібен вам дозвіл від члена сім'ї, щоб домогтися піару з його боку? Якщо у вас погані стосунки, чи має це значення для уряду? чи просять вони члена сім'ї підписати будь-яку форму чи будь-яке підтвердження, якщо хтось має лист, який вони отримали з цього приводу від уряду, як саме це підтверджується?
-
Всім привіт Може хтось мав подібну ситуацію? В мого чоловіка закінчився ворк перміт в липні ,він подався на новий ,отримав тимчасовий і все було ок Потім отримав відмову і подався ще раз ,але цього разу вже не отримав тимчасового ворк перміту і тепер не знаємо чи взагалі він прийде і як далі працювати
-
Ну так - змінять вартість вам, але вже на наступний семестр, якщо не встигнете до вересня.