PR CUAET
-
Спасибо
-
Ничего, просто ждать. Я подавала в апреле. И я так понимаю первые движения будут не раньше НГ
-
Так в этом и смысл нового паспорта. Подаваться на новый WP cновым длинным паспортом.
-
Наскільки я знаю, то старий не втрачає чинності. Навіть якщо вам видають новий, а старий ще діє, то вони обидва в є діючими
-
Що ж робити?
-
t.me/prcuaet/5/91018
-
Не нужно ничего снимать. Вы можете учиться до 6 месяцев с WP. Если Вы будете менять на Study Permit у Вас сразу будут ограничения на работу.
-
Вони казали, що оновляють чек лист, тому може буде показано, що буде вимагатись від родича. Не думаю, що там треба буде підписувати щось. Програма не базується на цьому. Але напевно показати родинні зв'язки, наприклад свідоцтвом про народження, треба буде.
-
Ну так значит у Вас уже есть большое продвижение, по сравнению с другими!
-
Так, я говорю про програму opptunity stream в Альберті. У списку документів просто вказано "сімейні зв'язки", але не пояснюється, як це буде підтверджено, мені цікаво, чи потрібно підписувати документ.
-
Вообще, если большие суммы, как продажа квартиры, проще везти самому. Или тому человеку, которому Вы доверяете. Потому что с декларированием в Канаде проблем нет. Для вывоза из Украины есть документ о продаже. Стоимость авиа на фоне всех проблем - уже не такая большая.
-
Ну нас запросили зробити біометрію, але ми маємо її вже у літаку до ворк пермітів
-
так, нажаль по нашій програмі здається наразі відсутні дані в їх Client Application Status tool. Так що статус можна дізнатись лише опосередковано - через листи, які вони будуть слати на email.
-
Нам в універі казали, що міняють з дня подачі документів про ПР. Цікаво коли ж таки?
-
Не будет никаких ограничений на работу. Ворк пермит не меняют на стади пермит. Можно иметь одновременно и стади пермит и ворк пермит.
-
Shhh... quiet now. Muted Елизавета for 1 hour. Reason: Automated blocklist action, due to a match on: удаленн* деятельност*
-
Message from user Елизавета has been removed because this user is in spam list (???)
-
Ограничения на учёбу не снимаются с ворк пермита. Если учёба менее 6 месяцев можно учиться по ворк пермиту.
-
@OstapBosak питання до міграційного адвоката. Отримала ноутси від cbsa. В них є такий ноутс. 24 вересня мы отримали пал і наша eligibility was passed. Можете підказати, що означає оце error та assigning to cpo?
-
Це напевно кожний універ має свої правила. В нашому університеті є все прописано на сайті - там вказані дедлайни подачі заявок на зміну вартості навчання. І вказано, що посередині семестру вони перерахунок не роблять.
12 Jan 2024, 17:45
Post 313533 of 396861
about a minute ago