PR CUAET
-
так, нажаль по нашій програмі здається наразі відсутні дані в їх Client Application Status tool. Так що статус можна дізнатись лише опосередковано - через листи, які вони будуть слати на email.
-
Нам в універі казали, що міняють з дня подачі документів про ПР. Цікаво коли ж таки?
-
Не будет никаких ограничений на работу. Ворк пермит не меняют на стади пермит. Можно иметь одновременно и стади пермит и ворк пермит.
-
Shhh... quiet now. Muted Елизавета for 1 hour. Reason: Automated blocklist action, due to a match on: удаленн* деятельност*
-
Message from user Елизавета has been removed because this user is in spam list (???)
-
Ограничения на учёбу не снимаются с ворк пермита. Если учёба менее 6 месяцев можно учиться по ворк пермиту.
-
@OstapBosak питання до міграційного адвоката. Отримала ноутси від cbsa. В них є такий ноутс. 24 вересня мы отримали пал і наша eligibility was passed. Можете підказати, що означає оце error та assigning to cpo?
-
Це напевно кожний універ має свої правила. В нашому університеті є все прописано на сайті - там вказані дедлайни подачі заявок на зміну вартості навчання. І вказано, що посередині семестру вони перерахунок не роблять.
-
Тимчасовий номер вам і не повинні давати. Цей номер люди вибивають з ірсс коли не вірять що їх аплікація є у системі
-
наскільки зрозуміла з гуглу, то CPO = Case Processing Office
-
Це ж інша біометрія. На ПР і ворк перміт потрібні різні біометрії !
-
Укр программа то взагалі інше. Вона створена з тією метою про родичів. Ця програма економічна і в першу чергу базується на економічних факторах. Тому скоріш за все просто свідоцтво про народження як доказ, що ви брат і сестра.
-
Ну, а як би ви продемонстрували свої зв'язки з братом або сестрою? в рамках програми "Українська сім'я" вас як і раніше змушували пред'являти свідоцтва про шлюб і народження і брати з них нотаріально завірені підписи.
-
UPDATE 17/11/23 - подача 29/01/24 - AOR 06/11/24 - eligibility letter Просять надіслати тільки financial information
-
вони просять резюме. без документів. подумайте, може десь є прогалини або не співпадають дані в усіх ваших аплікаціях ( на візу, номінацію, фед етап) і притримуйтеся чогось одного. можливо, співпало, але в мене було саме так
-
Вот именно, что не шатко)) никакого другого пути, кроме ждать нет🤷♀️
-
Холідей для Канади. Консульства мають працювати за робочим графіком України
-
От цікаво як це?! За логікою мали відкрити слоти на першу половину грудня. Тобтогрудень вони будуть байдикувати, коли ми тут всі з розуму сходимо?! Жах просто!
-
У мене виготовлений 29 серпня, консульство не позволило взяти дхл і проігнорило мою заяву, тому жду весь цей час, обіцяли спершу кінець вересня, потім жовтень, і весь час робили з мене дурного, говорячи ну ви що, є ж графік доставок і все буде вчасно, якось вже листопад тому вірити їм не виходить
-
Интересно все-таки, куда они засунули конец октября и начало ноября, хотя неприличная ассоциация напрашивается🙈 Процесс шатко валко идет, неужели не вернутся к ним🤷♀
12 Jan 2024, 17:45
313545/474652
a day ago