PR CUAET
-
У мене виготовлений 29 серпня, консульство не позволило взяти дхл і проігнорило мою заяву, тому жду весь цей час, обіцяли спершу кінець вересня, потім жовтень, і весь час робили з мене дурного, говорячи ну ви що, є ж графік доставок і все буде вчасно, якось вже листопад тому вірити їм не виходить
-
Интересно все-таки, куда они засунули конец октября и начало ноября, хотя неприличная ассоциация напрашивается🙈 Процесс шатко валко идет, неужели не вернутся к ним🤷♀
-
Як довго чекаєте? Ми подали 29 квітня і виготовлений 25 липня і так і не доставлено
-
Эдмонтон
-
Мені потрібно слот Ще актуально?
-
Просто, щоб порівняти роботу консульства і ДП документ. Слотів 400!!! У дп документ на день…
-
Так, Я розумію різницю. Мені цікаво, як люди будуть підтверджувати наявність бабусі чи дідуся, дядька, тітки, онука, племінниці, племінничок, наскільки я розумію, для них немає "свідоцтва про народження".
-
А їм що роблять що хочуть.
-
Жах, ми також чекаємо 7 місяців на дитячі паспорти.
-
Скажіть чи зараз коли робиш продовження WP чула раніше треба було прикладати пояснювальний лист на яких підставах продовжувати чи щось таке чи зараз так само треба цей лист писати чи ні ? Якщо так то є зразок цього листа
-
Это и есть часть бэкграунд чека
-
В нашем случае, вопрос что ждать, пока рассмотрят всю программу, все подачи после тебя? Уже полгода как пошли дальше нас и походу ждать, что они вернутся смысла все меньше.
-
Тоже самое, только с 17.04
-
раньше не нужно было письмо, тк основанием было полиси cuaet. сейчас все тот же cuaet является основанием для продления, если вы подходите под критерии продления. а то, что письма кто-то там писал, а кто-то дипломы прикладывал, кто-то карту прививок может тоже отправлял, то уже личная самодеятельность художника. на одобрение это никак не влияет
-
Та начебто закрили програму знову на цей рік Вже не приймають заявки
-
Вітаю, може хтось знає, що таке довідка невстановленого зразку?🙈 Бо це канадієць українського походження застряг в Україні, не випустили після 1.06. Дякую!
-
Швидко вони, навіть не 9 ранку))
-
Ощущение, что они «вскрывают» все, а потом будут принимать решение
-
Сегодня взяли в работу 🙌 Номер заявки 646
-
Какая причина отказа?
12 Jan 2024, 17:45
313563/429374
5 minutes ago