PR CUAET
-
Хтось вже оновлював дані через надсилання імейлу на [email protected] з заголовком що включає текст “UAC4” ? Цей імейл і цей текст використовується як для відкликання аплікації, так і для оновлення даних (джерело - www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/application-forms-guides/guide-0189-pr-family-reunification-ukraine-nationals.html). Некомфортно надсилати туди оновлення, чесно скажу. Хтось користувався іншими способами оновлення данних?
-
Здравствуйте, подскажите пожалуйста адрес в Оттаве, чтобы подать документы на новый паспорт
-
Я би не сказала, що це вимога. Є й інші ситуації. Але в ситуації українців, що приїхали по CUAET, так, це допомагає обгрунтувати кейс.
-
Для гуманитарной программы обязательно иметь друзей с Гражданством или PR?
-
Потому что на сайте два адреса
-
331 Metcalfe Street, Ottawa, ON, K2P 1S3
-
це абсолютна вимога, ви не можете скористатись цією програмою чи подати когось хто не в Канаді
-
Processing time для провінційної програми збільшився ще на місяць(((
-
Та люди вже "домітингувалися" 😅 Жалілись, жалілись і ось отримали оновлення системи. Тепер місяць сидіти чекати чи то слотів чи то е-черги.
-
Пропоную послуги нотаріального перекладу документів для імміграції (за стандартами IRCC) та для будь-яких інших приватних та бізнес потреб. ✅ Українська, російська, англійська мови. ✅Дипломований перекладач з 15-річним досвідом роботи перекладачем та контролером з якості перекладів, член Асоціації перекладачів Саскачевану. ✅Працюю по всій Канаді (крім провінції Квебек) 🇨🇦🇺🇦Найвигідніші пропозиції для українців в Канаді; 💵 Приємні ціни; 🔔 Система знижок та бонусів; ⏰ Дуже швидкі терміни виконання. 📨 Моя задача - виконати переклад максимально якісно та з дотриманням усіх нормативних вимог, а також індивідуальних побажань клієнта, для успішної подачі Ваших документів! ❓Поставити запитання стосовно перекладу та вартості за контактами: Юлія Михайленко 📩 Telegram: @ProfTranslation1 📩 E-mail: [email protected] 📩 Website: prof-translation.ca 💛🩵 Буду рада допомогти!
-
А де ця інформація є? На сайті немає, в фб теж. Хочаб попередили офіційно🤦♀️ Люди беруть вихідні щоб ці слоти ловити
-
Написали роботодавцю і просто запитали чи щось змінилося, той написав, що ні і на цьому поки все 😅
-
ні, але бажано показати інтеграцію, і один з засобів це зробити - взяти декілька листів підтримки від таких людей
-
Стоїмо в консульстві. Кричать щоб не розмовляли російською. Дім милий дім 😆
-
Допоможіть розібратись будьласка! Маю 18 місяців досвіду як "glazier helper" . Є можливість підвищення до Team lead, теоретично можу попросити щоб вказали glazier в job title, оскільки якщо я правильно розумію то для residential glazing сертифікат не вимагається. Розрахунок на те, що noc "glazier" мав би більше шансів в пулі але якщо ні то вийде, що я втрачу досвід по попередньому noc(який кажуть бажано не міняти до федерал етапу). Дякую дуже!