PR CUAET
-
Написали роботодавцю і просто запитали чи щось змінилося, той написав, що ні і на цьому поки все 😅
-
ні, але бажано показати інтеграцію, і один з засобів це зробити - взяти декілька листів підтримки від таких людей
-
Стоїмо в консульстві. Кричать щоб не розмовляли російською. Дім милий дім 😆
-
Допоможіть розібратись будьласка! Маю 18 місяців досвіду як "glazier helper" . Є можливість підвищення до Team lead, теоретично можу попросити щоб вказали glazier в job title, оскільки якщо я правильно розумію то для residential glazing сертифікат не вимагається. Розрахунок на те, що noc "glazier" мав би більше шансів в пулі але якщо ні то вийде, що я втрачу досвід по попередньому noc(який кажуть бажано не міняти до федерал етапу). Дякую дуже!
-
Просто мені здавалося що WP до 2027 року це так довго, але виходить що навіть отримавши сьогодні номінацію ПР буде аж в 2026-му 😮
-
Дякую! Я от тільки переживаю, що при розгляді скажуть: який ти в біса glazier, йди вчись 4роки
-
Не обязательно. Но будет неплохо.
-
75110- Construction trades helpers and labourers. Первый был до марта 2025 , продлили до 2027 года (отправили им новый месяц назад)
-
Так, чому ні
-
а если у меня есть канадские знакомые с которыми я плотно не общаюсь, но они в принципе могут написать хорошие письмо
-
подскажите, на счёт переводов документов, пожалуйста. например, свидетельства. достаточно просто с афидевитом или должен быть сертифицированный переводчик провинции, у агенций столько вариантов переводов 😑 хочется один раз перевести и все
-
Я взагалі десь бачила скрін, що це подовження WP для українців діє до 31 березня АБО до того часу як вони вирішать (що означає можуть закрити хоть сьогодні)