Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 772.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    VIKKY Vikky
    wrote on last edited by
    Треба зробити новий паспорт і до кінця березня подати на новий WP з новим паспортом, тоді подовжать ще на три роки. Більше опції отримати відкритий WP не буде. Можна буде залишитись в Канаді потім тільки отримавши LMIA або піти навчатися задорого.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Viktoriia
    wrote on last edited by
    Доброго дня , будь ласка підскажить , якщо поїхати в Оттаву з іншої провінції робити паспорт, треба буде потім знов їхати забирати ?? Чи вони смогу відправити по пошті в іншу провінцію?? Дякую …
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anny
    wrote on last edited by
    Привіт Чи є у когось якісь новини по номінації, хто чекає вже більше 7ми місяців і не повʼязаний з будівництвом?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    . .
    wrote on last edited by
    Звичайно після березня все «налагодиться» купа людей не встигне податися на паспорт та отримати його!!!Все як запланували «зелені шершні».Але добре коли я сам(а) вже встиг зробити паспорт,а іншим добре і до березня почекати.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ira 🇺🇦
    wrote on last edited by
    Це я теж знайшла, але не розумію значення цього assignment для мене.
    1 Reply Last reply
    0
  • t440565837T Offline
    t440565837T Offline
    Inna
    wrote on last edited by
    буквально минулого тижня 11202
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    VIKKY Vikky
    wrote on last edited by
    Не заздріть , тепер не можемо свій паспорт отримати , не зрозуміло де і коли то все буде.Ця вся система ще той квест!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anny
    wrote on last edited by
    У мене теж 9 місяців Давно ви їм писали? І який у вас noc якщо можна?
    1 Reply Last reply
    0
  • t523837222T Offline
    t523837222T Offline
    Anna Mykalo
    wrote on last edited by
    Мне тоже одна отказала. Я даже видела, что письмо рекомендация было почти написано, потом она посоветовалась, наверное, с кем то и отказала под предлогом, что не так хорошо меня знает. Кстати, в прошлом месяце она уточнила, что может все же надо письмо, она может дать уже, передумала)) и да, могут позвонить рандомно. Кто то писал, что точно звонили на работу уточняли данные и одному из друзей.
    1 Reply Last reply
    0
  • t615697377T Offline
    t615697377T Offline
    Юлиана Фокс
    wrote on last edited by
    Розмовляєте як бот - незв'язними повідомленнями 😅 В тому то і справа що ось тепер і доведеться до березня просто чекати - без слотів, без можливості податися на паспорт. А як почекали б трохи з революцією то хоча б у когось була можливість зробити паспорти. Тепер цієї можливості немає ні у кого 🤷‍♀
    1 Reply Last reply
    0
  • t440565837T Offline
    t440565837T Offline
    Inna
    wrote on last edited by
    я писала на пошту в їхню підтримку, мені відповілі що ніяких документів від мене наразі не потребують і я ніяк не можу вплинути на швидкість розгляду заявки. порекомендували розглянути інші програми 🥲 чекаю 9 міс
    1 Reply Last reply
    0
  • t383667937T Offline
    t383667937T Offline
    Yana Zem
    wrote on last edited by
    Вітаю! Мабуть вже було це питання, але поки перечитала, забула. Зробили витяг в Дії із qr кодом, і на ньому написано що він дійсний 1 рік. Тобто 72 години? Щось мозок підзакипів😁
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    . .
    wrote on last edited by
    Щось інші люди все розуміють,але для деяких особливих це як «бот» лунає.Ну то таке,головне нічого в житті не міняти,та погоджуватись із всим тим л@йном що робить «бездоганна» влада для власних громадян за кордоном.У вас в загалі все просто-хочеш паспорт велкам бек,байби
    1 Reply Last reply
    0
  • t433986413T Offline
    t433986413T Offline
    Natalia Dovnar 🐆
    wrote on last edited by
    А яка була революція? Щось дуже тихо вона пройшла як для революції
    1 Reply Last reply
    0
  • t831793129T Offline
    t831793129T Offline
    Jefferson
    wrote on last edited by
    Так, дуже зручно любити неньку за 8000 км! Навіть на щирій мові та у вишиванці
    1 Reply Last reply
    0
  • t611693471T Offline
    t611693471T Offline
    Nataly
    wrote on last edited by
    Я когда начинаю так говорить, я всегда в меньшинстве)) никто не хочет возвращаться. Но все очень любят Украину.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ирина
    wrote on last edited by
    Так, це не впливає на ВП Ваш. Також у листі зазвичай офіцер зазначає, що Ви можете легально знаходитись у Канаді до такої дати (зазвичай дата закінчення старого ВП).
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oksana
    wrote on last edited by
    Доброго дня, підкажіть будь ласка. Паспорт замовила влітку,в Торонто. В середині жовтня проплатила послуги приватного кур'єра ( щоб отримати паспорт швидше і щоб надіслали в Отаву)і надіслала відповідний лист в урядову установу, щоб переслали паспорт в DHL, отримала лист з підтвердженням оплатити від перевізника і ось перевіряю, що пишуть про паспорт на сайті відстеження паспортів і читаю, що паспорт в урядовій установі. Тобто він в Торонто? Лист з трековим номером я не отримувала від приватного перевізника. Якщо паспорт в Торонто, як повернути гроші і чи це можливо за доставку, так я мені тепер їхати за ним чимало.....дякую заздалегідь!
    1 Reply Last reply
    0
  • t831793129T Offline
    t831793129T Offline
    Jefferson
    wrote on last edited by
    Навіщо ті паспорті та ворк перміти продовжувати… Повернемось в 🇺🇦 , с накопиченим досвідом вже та навичками, відбудовувати, розвивати економіку. Щось ви як не патріоти… потрібна вам ця Канада?…
    1 Reply Last reply
    0
  • t1664015067T Offline
    t1664015067T Offline
    Elena Hnatiuk
    wrote on last edited by
    Добрий день. Подавалась на опен ворк перміт, але потім дещо змінилось і я заповнила форму відмови. Я так розумію, що форма відмови до них не дійшла, і сьогодні отримала refused. Чи дійсний в такому випадку мій старий ворк перміт (котрий мав бути ще дійсний півтора роки) і які подальші мої дії повинні бути?
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags