PR CUAET
-
Не заздріть , тепер не можемо свій паспорт отримати , не зрозуміло де і коли то все буде.Ця вся система ще той квест!
-
Мне тоже одна отказала. Я даже видела, что письмо рекомендация было почти написано, потом она посоветовалась, наверное, с кем то и отказала под предлогом, что не так хорошо меня знает. Кстати, в прошлом месяце она уточнила, что может все же надо письмо, она может дать уже, передумала)) и да, могут позвонить рандомно. Кто то писал, что точно звонили на работу уточняли данные и одному из друзей.
-
Розмовляєте як бот - незв'язними повідомленнями 😅 В тому то і справа що ось тепер і доведеться до березня просто чекати - без слотів, без можливості податися на паспорт. А як почекали б трохи з революцією то хоча б у когось була можливість зробити паспорти. Тепер цієї можливості немає ні у кого 🤷♀
-
Щось інші люди все розуміють,але для деяких особливих це як «бот» лунає.Ну то таке,головне нічого в житті не міняти,та погоджуватись із всим тим л@йном що робить «бездоганна» влада для власних громадян за кордоном.У вас в загалі все просто-хочеш паспорт велкам бек,байби
-
А яка була революція? Щось дуже тихо вона пройшла як для революції
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка. Паспорт замовила влітку,в Торонто. В середині жовтня проплатила послуги приватного кур'єра ( щоб отримати паспорт швидше і щоб надіслали в Отаву)і надіслала відповідний лист в урядову установу, щоб переслали паспорт в DHL, отримала лист з підтвердженням оплатити від перевізника і ось перевіряю, що пишуть про паспорт на сайті відстеження паспортів і читаю, що паспорт в урядовій установі. Тобто він в Торонто? Лист з трековим номером я не отримувала від приватного перевізника. Якщо паспорт в Торонто, як повернути гроші і чи це можливо за доставку, так я мені тепер їхати за ним чимало.....дякую заздалегідь!
-
Добрий день. Подавалась на опен ворк перміт, але потім дещо змінилось і я заповнила форму відмови. Я так розумію, що форма відмови до них не дійшла, і сьогодні отримала refused. Чи дійсний в такому випадку мій старий ворк перміт (котрий мав бути ще дійсний півтора роки) і які подальші мої дії повинні бути?
-
Не тільки в Едмонтоні
-
У мужа друг детства и юнности, много лет уже в Канаде, узнал что мы приехали, звонил писал много советов, как я рад что ты здесь, мужу моему, спросили спустя время написать письмо, спросил образец, я скинула, пропал с радар....ни не могу, ни неполучаеться, просто исчез))))