PR CUAET
-
Це не зміни, це знущання. Не подобається так? А тримайте ще гірше. Все можна вирішити збільшенням працівників. Тоді і систему змінювати не треба, і боти самі відпадуть бо не потрібно
-
Ну люди вимагають змін, а як консульство дає їм ті зміни люди знову не вдоволені. Ви спочатку хоч визначтеся чого ви хочете 😅
-
Влітку не було слотів у Торонто.
-
Не питання. З вас гроші на нових працівників і обладнання.
-
Вітаю, шукаю бухгалтера у Торонто для консультації та в подальшому співпраці
-
Точно? Ви щось вирішите якщо вам гроші дать? Елементарно можна підвищити вартість послуг. А взагалі ми з вами на цю тему вже стикались в цьому чаті. І я вже писала, що елементарно урядовцям та депутатам перестати підвищувати зарплати постійно, виписувати мільйони премій і гроші знайдуться. Це мабуть жарт якийсь, про гроші
-
Update. 17 ноября - подача (1 человек) Январь - запрос био 6 февраля - био сдана и засчитана 1 ноября - запрос милитари (в тот же день был отправлен ответ с loe, military form и переведенным приписным) 6 ноября - eligibility и запрос на фин инфу. Все запросы приходили только на мейл, отвечать тоже просили исключительно на мейл. В gckey никаких изменений. Какой офис рассматривал не знаю, но два последний запроса пришли от одного и того же case processing agent.
-
Дякуємо за інформацію. Маю одне запитання. Що ви вказували в інформації про мілітарі? Дуже дякую!
-
Мне кажется, это все чтоб меньше людей получили второй OWP и вернулись в Украину. Но не уверенна…
-
Привіт всім! Шановні земляки, підкажіть будь ласка, хто в темі: Подаюся для маленької доньки (2.5 роки) на продовження Visitor Record і тут в анкеті запитує ВАША ПОЧАТКОВА МЕТА ПРИЇЗДУ? Яку ВІРНУ відповідь мені обрати, згідно переліку в скрін-шоті? ДЯКУЮ!
-
Update. 1 ноября - прислали запрос на милитари. Приложили в письмо заполненную форму (везде n/a, человек не служил), переведенное приписное и loe о том что сначала была отсрочка из-за получения высшего образования, после никаких повесток не приходило и человек выехал из Украины до начала крупномасштабного, поэтому никаких законов при пересечении границы нарушенного не было. 6 ноября - прислали eligibility. Насколько я понимаю, ответ был удовлетворительным и вопросов у них нет.