PR CUAET
-
Я подавала з Консульства. Але зараз зроблю з Дії
-
Думаю, це найкраща стратегія. В мене аналогічно. Всі люди, які згадуються в особистому листі, написали листи-підтримки. Ці всі листи перегукуються. Плюс я додала фото, де ми тусим з цими ж людьми. Плюс лендлорд, але це в підтримку моєї адекватності та платежспроможності. Навіть колишній, про якого згадано, хоч і не написав лист, та дав дозвіл для подачі дітей на піар.
-
А чому воно йде тільки тут, і тільки з недавна, цікаво просто. В жодній країні Європи не йде, в США не йде. Бо там купа слотів є для українців. А тут, де українців менше всього приїхало, частина ще назад поверталися, такий треш
-
Ottawa (adult): З'явились доступні слоти: 2024-11-09
-
Так.
-
Ні, це вони прислали лист щодо eligibility і підписав його офіцер. Це я Вам наводжу приклад того, як ми знаємо, який в нас офіцер
-
Вам треба терміново до 16.11 податися на новий visitor record дитині, бо потім дається ще 90 днів вже для відновлення vr, і там інші строки розгляду. Можуть і рік мурижити, як у знайомих. VR -це основний документ, за яким дитина має право знаходитися в Канаді. Віза для перетину кордонів. І не буде там 255$, бо це ж для дорослих складова 100+155, а дитині не треба open, там наче 100$.
-
це капець) А яка у вас програма?