PR CUAET
-
а на сайті пише інше, до того ж вони в системі побачать, що ви маєте новий і не надали його, який сенс так робити?
-
Якщо у вас є діючий ворк перміт - то немає потреби подаватися на візітор рекорд. Віза необхідна лише для в’їзду в Канаду, а ворк перміт - це легальний статус. Отримаєте новий паспорт - тоді подастеся на візу.
-
Скажіть, будь ласка, а чоловікам подовжують паспорт без проблем коли він закінчується?
-
Напевно залежить від офіцера, в мене теж тільки номер
-
Скажіть ще таке по лотереї, обов‘язково додавати фото та інфо 18 р сина та чоловіка цивільного шлюбу
-
Привіт, хто зараз чекає на доставку виготовлення паспорту підкажіть будь ласка як його можна забрати з консульства?
-
Щось селпіп я взагалі не бачу
-
В кого був/є comprehensive security check. Скільки ви часу чекали поки статус змінився зі звичайного на comprehensive check? Ну в трекері наприклад. В мене назараз вже місяць пройшов після зарахування медицини і ніяких оновлень. PNP NoEE
-
Дякую☺️
-
І ще таке технічне питання, фотографії дітей із друзями тільки вкладати до SUBMISSION Letter Чи прикріпити до Children’s information ? Дякую!
-
О , я думала , що в Америці також є in low
-
Замість слів "на моє ім'я" напишіть, наприклад, "на ім'я моєї дитини Кухаренко Інни Василівни"