PR CUAET
-
Напевно залежить від офіцера, в мене теж тільки номер
-
Скажіть ще таке по лотереї, обов‘язково додавати фото та інфо 18 р сина та чоловіка цивільного шлюбу
-
Привіт, хто зараз чекає на доставку виготовлення паспорту підкажіть будь ласка як його можна забрати з консульства?
-
Щось селпіп я взагалі не бачу
-
В кого був/є comprehensive security check. Скільки ви часу чекали поки статус змінився зі звичайного на comprehensive check? Ну в трекері наприклад. В мене назараз вже місяць пройшов після зарахування медицини і ніяких оновлень. PNP NoEE
-
Дякую☺️
-
І ще таке технічне питання, фотографії дітей із друзями тільки вкладати до SUBMISSION Letter Чи прикріпити до Children’s information ? Дякую!
-
О , я думала , що в Америці також є in low
-
Замість слів "на моє ім'я" напишіть, наприклад, "на ім'я моєї дитини Кухаренко Інни Василівни"
-
-
Ну це вже інша ситуація. Тоді звісно подавайтеся вже на візітор рекорд на продовжений паспорт.
-
Цивільні шлюби не рахуються тож не треба. Про сина треба вказати і фото теж треба. Обов’язково потрібно вказати: • усіх рідних дітей (живих); • усіх всиновлених у встановленому законом порядку дітей (живих); • усіх пасинків і пасербиць(живих), які не перебувають у шлюбі та яким на момент подачі заявки ще не виповнився 21 рік, навіть якщо Ви вже не перебуваєте у шлюбі з батьком/матір’ю дитини або якщо дружина/чоловік або дитина мешкають окремо від Вас і не планують іммігрувати до США разом із Вами.