PR CUAET
-
О , я думала , що в Америці також є in low
-
Замість слів "на моє ім'я" напишіть, наприклад, "на ім'я моєї дитини Кухаренко Інни Василівни"
-
-
Ну це вже інша ситуація. Тоді звісно подавайтеся вже на візітор рекорд на продовжений паспорт.
-
Цивільні шлюби не рахуються тож не треба. Про сина треба вказати і фото теж треба. Обов’язково потрібно вказати: • усіх рідних дітей (живих); • усіх всиновлених у встановленому законом порядку дітей (живих); • усіх пасинків і пасербиць(живих), які не перебувають у шлюбі та яким на момент подачі заявки ще не виповнився 21 рік, навіть якщо Ви вже не перебуваєте у шлюбі з батьком/матір’ю дитини або якщо дружина/чоловік або дитина мешкають окремо від Вас і не планують іммігрувати до США разом із Вами.
-
Звичайно
-
Все это до одного места уже. Квоты закончились. Миллион индусов уже в фотошопе рисуют себе политические преследования и угрозы "убийства чести". А вы все собираете какие то пруфы, которые не имеют уже никакого значения. Раньше надо было думать. Сейчас все что может помочь это централизованное решение по всем украинцам. Которое возможно будет, если консерваторы в лице старой диаспоры сочтут это полезным
-
Ви ж писали, що дитина має ворк перміт.
-
пошукайте в чаті, через новий request додайте
-
А коли ваш паспорт виготовлений?
-
Може мені дуже пощастило. Але в DHL сказали, що паспорт йтиме 14 днів, а не 6 днів, як на сайті
-
Хтось знає коли будуть нові слоти ?🙏
-
Добрий день. Підкажіть будь-ласка, якщо замовити паспорт в консульстві, наприклад, у Франції. Чи можна буде його забрати в консульстві в Едмонтоні? Чи можна буде замовити доставку DHL в Канаду? Дякую 🙏
-
Ой це треба питати, я додавала, коли ще не брали в розклад
-
Я 20 жовтня замовила і Торонто нічого не відповідає взагалі🤪