PR CUAET
-
Вказати від «імʼя дитини «, вірно ? Я перепрошую , не можу зрозуміти 😞
-
Ми займаємося, напишіть в особисті
-
Дай Боже, щоб був рух в розгляді поданих заявок🙏🙏🙏❤️🇺🇦🇨🇦
-
1000$
-
Дякую
-
Повезло
-
на ім'я моєї дитини Кухаренко Інни Василівни
-
Спасибо. AOS
-
Доброго вечора. Шановні підкажіть будь ласка, якщо я хочу виїхати з аеропорту Оттави громадським транспортом, то чи можу я купити проїзний чи звичайні квитки на території аеропорту чи поруч біля нього?
-
Якісь портали))) 1 та 2))) а щов них?
-
@OstapBosak можливо зможе допомогти
-
Добрий вечір. Підкажіть будь ласка у які дні видають паспорти в Едмонтоні? Дивилась на сайті, але незнаю чи то точна інформація
-
Яке місто?
-
Так останні двері з аеропорту є білетомат
-
Вони зараз тільки на 22-25 червня
-
Так что квот украинцам хватит, главное сделать норм кейс и не забыть продлить вп на 3 годика
-
В вашому випадку все що мені спадає на думку, це по перше вірішувати проблему з резервом і робити новий паспорт, друге вибір "шляху" щоб залишитися тут без продовження паспорту, це TRP або біженство (для цього вам потрібен іміграційний консультант).
-
Они подаются по беженству, по гуманитарке нельзя продлить срок пребывания по текущей визе учитывая что 90 процентов сейчас не квалифицируется на pgwp они всем скопом подаются на беженство чтобы перегрузить систему, говорят беклог на сегодня составляет 5 лет, до суда тебе платят пособия и продлевают срок пребывания
-
Схоже на істину. Бо я взагалі не знаю як це з середини виглядає…В моєму коледж на медичні спеціальності є інтервью. І тільки після нього беруть до коледжу або ні.
-
Так долго!!!
12 Jan 2024, 17:45
314139/430432
4 minutes ago