PR CUAET
-
Поздравляю! Это быстро! Что вы имеете ввиду, когда пишите про легкий кейс? Один апликант?
-
Круто!))) Ви молодець!
-
17 років в приймальній комісії в трьох університетах Онтаріо :) якщо є ще інтерв’ю або портфоліо або аудішн - то це окрема комісія розглядає без урахування оцінок й тоді вибірка прийнятих студентів складається з двох компонентів…
-
Добрый вечер подскажите а какаие фин доки запрашивают? Мне казалось что для ПР по восстановлению семьи финансовое сосстояние было не важно, там paystubs или письмо с работы не просят ?
-
Нас 2 ,путешествий особо нет ,детей тоже ,не служил Что-то в 6 месяцев не уложилось 😂 Все зависит не только от кейса,а от везения тоже) Точнее на настроение вашего офицера )
-
Всем привет, задаю вопрос который уже спрашивал недавно, но хочу уточнить. Я сделал себе новый паспорт, который недавно прибыл в консульство в США, хочу выехать, чтобы его забрать. Про получении нового паспорта - мой нынешний с действующей канадской визой аннулируют, но оставят на руках. Без аннуляции не выйдет, мой «второй» паспорт застрял где-то в ДП документ в Стамбуле. Собственно, получится ли у меня вернуться без проблем в Канаду из США, имея на руках действующий(новый) паспорт без визы, и старый аннулированный, но с визой. Также есть действующий work permit оф корс. Спасибо!
-
Всім привіт, мене звати Юлія Михайленко, я дипломований перекладач, перекладами займаюсь з 2008 року, це моя професія та моя пристрасть. З 2023 року - член Асоціації перекладачів Саскачевану ATIS. Багато хто мене вже знає, оскільки за цей час мною виконано НОТАРІАЛЬНИЙ переклад сотень пакетів документів для імміграції, всі без винятку були прийняті IRCC. 💎Переваги роботи зі мною:💎 🆗 Висока якість (діє двоетапна перевірка якості перекладу); 💵 Помірні ціни; 🔔 Система знижок; ⏰ Дуже швидкі терміни виконання перекладу; 📨 Моя задача - виконати переклад максимально якісно та з дотриманням усіх нормативних вимог IRCC, а також індивідуальних побажань клієнта, для успішної подачі Ваших документів! Для прорахунку вартості перекладу та замовлення послуг напишіть мені в 📩 Telegram: @ProfTranslation1 або 📩 E-mail: [email protected] 💛🩵 Підготовка документів для імміграції - це дуже хвилюючий процес. Буду рада зробити його для Вас легшим, адже якісно підготовлені документи - це запорука успіху!
-
Перелік документів, які я перекладаю: 💎 Свідоцтва про народження / шлюб / розірвання шлюбу / зміну імені тощо; 💎 Внутрішні паспорти (National ID); 💎 Документи про військову службу (воєнні білети, довідки, тимчасові посвідчення); 💎 Довідки про відсутність судимості; 💎 Пенсійні посвідчення; 💎 Трудові книжки; 💎 Шкільні атестати; 💎 Документи про середню та вищу освіту; 💎 Водійські посвідчення … та багато іншого ✅ До всіх перекладів додається повний афідавіт перекладача (із зазначенням всіх контактних даних та номеру в канадському реєстрі перекладачів), який засвідчується під присягою у канадського нотаріуса Notary Public саме так, як того вимагає IRCC на провінційному та федеральному рівнях.
-
я помню что читала вашу ситуацию вчера поэтому спросила 😅
-
Не знаю, что консультанты говорят. Но звонил офицер и прямо сказал добавьте новый ворк пермит в систему. Они при проверке все видят, что их два уже есть. Сказал обязательно добавить. Я думаю, что они всех проверяют и расставляют по приоритету у кого первый заканчивается. Хз