Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 920.2k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Rostyslav Tsarov
    wrote on last edited by
    Добрый вечер подскажите а какаие фин доки запрашивают? Мне казалось что для ПР по восстановлению семьи финансовое сосстояние было не важно, там paystubs или письмо с работы не просят ?
    1 Reply Last reply
    0
  • t691232581T Offline
    t691232581T Offline
    Александр Растегаев
    wrote on last edited by
    Нас 2 ,путешествий особо нет ,детей тоже ,не служил Что-то в 6 месяцев не уложилось 😂 Все зависит не только от кейса,а от везения тоже) Точнее на настроение вашего офицера )
    1 Reply Last reply
    0
  • t216999238T Offline
    t216999238T Offline
    Lev Mulberg
    wrote on last edited by
    Всем привет, задаю вопрос который уже спрашивал недавно, но хочу уточнить. Я сделал себе новый паспорт, который недавно прибыл в консульство в США, хочу выехать, чтобы его забрать. Про получении нового паспорта - мой нынешний с действующей канадской визой аннулируют, но оставят на руках. Без аннуляции не выйдет, мой «второй» паспорт застрял где-то в ДП документ в Стамбуле. Собственно, получится ли у меня вернуться без проблем в Канаду из США, имея на руках действующий(новый) паспорт без визы, и старый аннулированный, но с визой. Также есть действующий work permit оф корс. Спасибо!
    1 Reply Last reply
    0
  • t760637103T Offline
    t760637103T Offline
    Yuliia Translator
    wrote on last edited by
    Всім привіт, мене звати Юлія Михайленко, я дипломований перекладач, перекладами займаюсь з 2008 року, це моя професія та моя пристрасть. З 2023 року - член Асоціації перекладачів Саскачевану ATIS. Багато хто мене вже знає, оскільки за цей час мною виконано НОТАРІАЛЬНИЙ переклад сотень пакетів документів для імміграції, всі без винятку були прийняті IRCC. 💎Переваги роботи зі мною:💎 🆗 Висока якість (діє двоетапна перевірка якості перекладу); 💵 Помірні ціни; 🔔 Система знижок; ⏰ Дуже швидкі терміни виконання перекладу; 📨 Моя задача - виконати переклад максимально якісно та з дотриманням усіх нормативних вимог IRCC, а також індивідуальних побажань клієнта, для успішної подачі Ваших документів! Для прорахунку вартості перекладу та замовлення послуг напишіть мені в 📩 Telegram: @ProfTranslation1 або 📩 E-mail: [email protected] 💛🩵 Підготовка документів для імміграції - це дуже хвилюючий процес. Буду рада зробити його для Вас легшим, адже якісно підготовлені документи - це запорука успіху!
    1 Reply Last reply
    0
  • t5241406729T Offline
    t5241406729T Offline
    AllaLV
    wrote on last edited by
    У вимогах не було такого коли я заповняла, сама не розумію навіщо....мабуть просто так...щоб була вам турбота
    1 Reply Last reply
    0
  • t380372870T Offline
    t380372870T Offline
    Mary 🪄
    wrote on last edited by
    Настрій пропало всьо? Він сьогодні у багатьох такий. Треба як Юля Тимошенко, як пропало всьо — то господі поможи — і пішла далі
    1 Reply Last reply
    0
  • t760637103T Offline
    t760637103T Offline
    Yuliia Translator
    wrote on last edited by
    Перелік документів, які я перекладаю: 💎 Свідоцтва про народження / шлюб / розірвання шлюбу / зміну імені тощо; 💎 Внутрішні паспорти (National ID); 💎 Документи про військову службу (воєнні білети, довідки, тимчасові посвідчення); 💎 Довідки про відсутність судимості; 💎 Пенсійні посвідчення; 💎 Трудові книжки; 💎 Шкільні атестати; 💎 Документи про середню та вищу освіту; 💎 Водійські посвідчення … та багато іншого ✅ До всіх перекладів додається повний афідавіт перекладача (із зазначенням всіх контактних даних та номеру в канадському реєстрі перекладачів), який засвідчується під присягою у канадського нотаріуса Notary Public саме так, як того вимагає IRCC на провінційному та федеральному рівнях.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ирина
    wrote on last edited by
    Для себе розуміти за що люди жити будуть скоріш за все.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nataliia 🇺🇦🇺🇦🇺🇦
    wrote on last edited by
    я помню что читала вашу ситуацию вчера поэтому спросила 😅
    1 Reply Last reply
    0
  • t273349603T Offline
    t273349603T Offline
    Max
    wrote on last edited by
    Не зависит это, вам просто повезло. И мы за вас рады(как же я завидую) 🤣🤣🤣
    1 Reply Last reply
    0
  • t365565724T Offline
    t365565724T Offline
    Anton Levin
    wrote on last edited by
    Не знаю, что консультанты говорят. Но звонил офицер и прямо сказал добавьте новый ворк пермит в систему. Они при проверке все видят, что их два уже есть. Сказал обязательно добавить. Я думаю, что они всех проверяют и расставляют по приоритету у кого первый заканчивается. Хз
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Slots Availability
    wrote on last edited by
    Неправильна команда. Введіть /start щоб побачити меню.
    1 Reply Last reply
    0
  • t841369419T Offline
    t841369419T Offline
    Dima Sudeiko
    wrote on last edited by
    Я подался уже 3 месяца назад с консультантом ,у меня до августа паспорт.Просто у кого не спрашиваю никто не знает кроме TRP ничего,вот я подумал может здесь были случаи решения вопроса!
    1 Reply Last reply
    0
  • t503869845T Offline
    t503869845T Offline
    Maks
    wrote on last edited by
    Вот что попросили: a recent letter of employment, a recent paystub or reasons why you are not working and how you support yourself financially. You must provide evidence that you made arrangements for your care and support.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Maksym
    wrote on last edited by
    ні шановний) паспорт буде доставлений в те саме місце де він оформлювався. Єдине що можливо, якщо у визначені строки не забрати його, він повернеться в Україну і тоді вже можливо буде замовити його доставку в Канаду. Якщо ж він був оформлений в Оттаві наприклад, він може бути доставлений в Єдмонтон, там пишеться заява і оплачується DHL ще раз по Канаді.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oksana
    wrote on last edited by
    А якщо запит на витяг, його потрібно по новому робити, чи можливо хтось старий докладав? Із країни не виїжджали за цей час
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anastasiia
    wrote on last edited by
    Интересует тоже
    1 Reply Last reply
    0
  • t841369419T Offline
    t841369419T Offline
    Dima Sudeiko
    wrote on last edited by
    Как будут- дайте знать пожалуйста!!
    1 Reply Last reply
    0
  • t383757689T Offline
    t383757689T Offline
    Serhii
    wrote on last edited by
    Подались на TRP? Или TRP+WP?. ... Интересно потому как ситуация такая же....
    1 Reply Last reply
    0
  • t841369419T Offline
    t841369419T Offline
    Dima Sudeiko
    wrote on last edited by
    Будут идеи-пишите
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.