PR CUAET
-
Перелік документів, які я перекладаю: 💎 Свідоцтва про народження / шлюб / розірвання шлюбу / зміну імені тощо; 💎 Внутрішні паспорти (National ID); 💎 Документи про військову службу (воєнні білети, довідки, тимчасові посвідчення); 💎 Довідки про відсутність судимості; 💎 Пенсійні посвідчення; 💎 Трудові книжки; 💎 Шкільні атестати; 💎 Документи про середню та вищу освіту; 💎 Водійські посвідчення … та багато іншого ✅ До всіх перекладів додається повний афідавіт перекладача (із зазначенням всіх контактних даних та номеру в канадському реєстрі перекладачів), який засвідчується під присягою у канадського нотаріуса Notary Public саме так, як того вимагає IRCC на провінційному та федеральному рівнях.
-
я помню что читала вашу ситуацию вчера поэтому спросила 😅
-
Не знаю, что консультанты говорят. Но звонил офицер и прямо сказал добавьте новый ворк пермит в систему. Они при проверке все видят, что их два уже есть. Сказал обязательно добавить. Я думаю, что они всех проверяют и расставляют по приоритету у кого первый заканчивается. Хз
-
Неправильна команда. Введіть /start щоб побачити меню.
-
Я подался уже 3 месяца назад с консультантом ,у меня до августа паспорт.Просто у кого не спрашиваю никто не знает кроме TRP ничего,вот я подумал может здесь были случаи решения вопроса!
-
ні шановний) паспорт буде доставлений в те саме місце де він оформлювався. Єдине що можливо, якщо у визначені строки не забрати його, він повернеться в Україну і тоді вже можливо буде замовити його доставку в Канаду. Якщо ж він був оформлений в Оттаві наприклад, він може бути доставлений в Єдмонтон, там пишеться заява і оплачується DHL ще раз по Канаді.
-
Интересует тоже
-
Как будут- дайте знать пожалуйста!!
-
Будут идеи-пишите
-
Не,подался на PR
-
Якщо багато подорожей це на що впливає? Якщо одна подорож наприклад 3 країни проїхали і кожна росписана окрема в історії подорожей по одному чи два наприклад дні і в сумі набралося більше 40 то це рахують як окремі подорожі чи рахують по печатках в'їзд виїзд?