PR CUAET
-
Перелік документів, які я перекладаю: 💎 Свідоцтва про народження / шлюб / розірвання шлюбу / зміну імені тощо; 💎 Внутрішні паспорти (National ID); 💎 Документи про військову службу (воєнні білети, довідки, тимчасові посвідчення); 💎 Довідки про відсутність судимості; 💎 Пенсійні посвідчення; 💎 Трудові книжки; 💎 Шкільні атестати; 💎 Документи про середню та вищу освіту; 💎 Водійські посвідчення … та багато іншого ✅ До всіх перекладів додається повний афідавіт перекладача (із зазначенням всіх контактних даних та номеру в канадському реєстрі перекладачів), який засвідчується під присягою у канадського нотаріуса Notary Public саме так, як того вимагає IRCC на провінційному та федеральному рівнях.
-
я помню что читала вашу ситуацию вчера поэтому спросила 😅
-
Не знаю, что консультанты говорят. Но звонил офицер и прямо сказал добавьте новый ворк пермит в систему. Они при проверке все видят, что их два уже есть. Сказал обязательно добавить. Я думаю, что они всех проверяют и расставляют по приоритету у кого первый заканчивается. Хз
-
Неправильна команда. Введіть /start щоб побачити меню.
-
Я подался уже 3 месяца назад с консультантом ,у меня до августа паспорт.Просто у кого не спрашиваю никто не знает кроме TRP ничего,вот я подумал может здесь были случаи решения вопроса!
-
ні шановний) паспорт буде доставлений в те саме місце де він оформлювався. Єдине що можливо, якщо у визначені строки не забрати його, він повернеться в Україну і тоді вже можливо буде замовити його доставку в Канаду. Якщо ж він був оформлений в Оттаві наприклад, він може бути доставлений в Єдмонтон, там пишеться заява і оплачується DHL ще раз по Канаді.
-
Интересует тоже
-
Как будут- дайте знать пожалуйста!!
-
Будут идеи-пишите
-
Не,подался на PR
-
Якщо багато подорожей це на що впливає? Якщо одна подорож наприклад 3 країни проїхали і кожна росписана окрема в історії подорожей по одному чи два наприклад дні і в сумі набралося більше 40 то це рахують як окремі подорожі чи рахують по печатках в'їзд виїзд?
-
🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️ 🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️ «Gerdan Theatre” повернулися до Канади з новим шоу «Never mind the night” ! 🇺🇦🇨🇦 Ви потрапите в містичний світ наших предків! Почуєте українські пісні, ритми та спів артистів, які будять нове джерело енергії в кожному! Унікальне та неповторне аранжування пісень під мерехтіння сотень свічок, щоб ви відчули мурашки з перших секунд💫 Це нова музика, нове звучання, новий звʼязок з українською культурою🇺🇦 Розклад по всіх містах Канади тут 🇨🇦 eventbrite.ca/o/kazka-entertainment-16399299114
-
Усім доброго вечора🌛 Хочу поділитися доставкою паспорта на оленях за дві години після скарги.🤷 Паспорт був виготовлений і мій і чоловіка 1 серпня різниця пару секунд. Перше серпня якесь зачароване 🤣 У вересні чекали пошту дипломатичну не прибув.🤔 3 жовтня я написала у консульство коли очікувати паспорти. Відповіли 4 жовтня що в наступному місяці. 7 жовтня замовили платну доставку лише для чоловіка і раненько о 8:05 відправив чоловік з свої пошти листа. Ми є пільгова категорія чоловік по рішенню суду мій утримувач і доглядальник. Долучили всі документи квитанції. У відповідь тиша. 29 жовтня мій паспорт з'явився чоловіка так і нема. 1 листопала чоловік знову надіслав заяву і знову тиша. Я вже не витерпіла вчора написала на гарячу урядову лінію і розказала всю ситуацію мені надали номери телефонів і електронні адреси куди написати . Ви уявляєте від того моменту відколи я написала листи пройшло 2 години і паспорт прибув. Листи я писала з свого емейлу відповідь прийшла на чоловіка емейл з силкою де перевіряти чи прибув паспорт. Сьогодні знову написали чоловіку на пошту і повідомили що мій і його паспорт в консульстві🙆 Наші паспорти були відкладені окремо і підписані стояли разом чекали на нас. За нас перевірили всі дані чи все сходиця ми лише підписалися і відбитки здали. Урядова лінія відповіла що паспоти піля виготовлення одразу надсилаються у дипломатичні установи. Затримок з поштою нема. Пошта регулярна. Певне знову якесь усне розпорядження отримали. Бо бачу жіночі і дитячі ще якось приходять, а чоловічі то тиша кліщами треба витягувати 😔 Тількищо з консульства вийшли паспоти отримали. Чоловіків мало В чоловіка просили резерв оскільки ми подали без резерву і військового квитка в червні то нам надали заяву яку підписав чоловік що отримати паспорт зможе лише придявивши резерв+ І таке буває в Канаді🙆