PR CUAET
-
Нет.
-
Дякую!
-
@SvitlanaMarch Ще підкажіть будь ласка, скільки зараз fee по біометрії?
-
Так, вже надіслали, дякую
-
У будь-якому разі Вам надішлють форму якщо потрібно. З нею вже до лікаря
-
Так, рік вже пройшов (((
-
Якщо пройшов рік то потрібно. У мене на той час ще діяла
-
@SvitlanaMarch Підкажіть будь ласка, а медогляд повторно не треба було здавати?
-
Так, повторно сдавала біометрію
-
А у Вас запитували якійсь додаткові документи після отримання AOR?
-
Спасибо
-
Дякую, фінал буде коли буде картка. Номер кейсу, дати вїзду у Канаду перша та остання, адреса проживання
-
Поздравляю с финальным решением! Скажите, какие общие данные просят заполнить ?
-
3 місяці
-
Можете поделиться информацией, сколько времени прошло с момента получения AOR до аппрувала пр?
-
Дуже дякую Вам
-
Да, скоро придет ещё письмо с приглашением зайти на портал и заполнить данные: подтвердить ещё раз, что в Канаде, указать свой адрес в Канаде (куда потом карту отправят) и загрузить фотографии. А eCoPR - электронное подтверждение PR статуса.
-
Вибачте, що таке eCoPR? Підкажить, будь-ласка, які наступні повинні бути дії після отримання листа? Я відповіла на цей лист (загальні данні + та те що я в Канаді). Я повинна чекати на ще якийсь лист, чи йти на сайт та створювати аплікацією на отримання картки?
-
Если вы про письмо о PR Confirmation Portal process, где спрашивали общие данные + находитесь ли вы в Канаде, то нет, статус не изменился. У нас вообще final decision появилось, и статус заявки изменился на Approved уже после того, как мы получили eCoPR.
-
Доброго вечора, коли отримали листа на пошту, що Ваша аплікація апрувд, Ви лише відповіли на лист з даними що там прописані, чи ще щось робили? Бо я апрувд отримала, а статус аплікації на сайті не змінився
12 Jan 2024, 17:45
31423/433116
about an hour ago