PR CUAET
-
Дай Боже тобі такі випробування ,як у мене . Тоді б я подивилась на вас , на яку б роботу ви пішли. Розумні такі
-
Посмотрите закреплённые сообщения и сохранённые вебинары.
-
клікніть на номер вашої заявки
-
Якщо через апргейд клікати, то воно перекидає туди ж само. Лише перепитує чи у вас не з'явилось іншої освіти.
-
Спасибо
-
Не можу відео надіслати в чат. Довга оптимізація ((
-
Хтось вже пробував оплачувати доставку паспорта Укрпоштою???
-
🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️ 🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️ «Gerdan Theatre” повернулися до Канади з новим шоу «Never mind the night” ! 🇺🇦🇨🇦 Ви потрапите в містичний світ наших предків! Почуєте українські пісні, ритми та спів артистів, які будять нове джерело енергії в кожному! Унікальне та неповторне аранжування пісень під мерехтіння сотень свічок, щоб ви відчули мурашки з перших секунд💫 Це нова музика, нове звучання, новий звʼязок з українською культурою🇺🇦 Розклад по всіх містах Канади тут 🇨🇦 eventbrite.ca/o/kazka-entertainment-16399299114
-
🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️ 🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️ «Gerdan Theatre” повернулися до Канади з новим шоу «Never mind the night” ! 🇺🇦🇨🇦 Ви потрапите в містичний світ наших предків! Почуєте українські пісні, ритми та спів артистів, які будять нове джерело енергії в кожному! Унікальне та неповторне аранжування пісень під мерехтіння сотень свічок, щоб ви відчули мурашки з перших секунд💫 Це нова музика, нове звучання, новий звʼязок з українською культурою🇺🇦 Розклад по всіх містах Канади тут 🇨🇦 eventbrite.ca/o/kazka-entertainment-16399299114
-
Привіт чоловікам Може хтось зараз зайти в резерв+ і подивитися чи працює додаток. В мене пише що не може оновити данні з технічних причин
-
Я пробувала в мене не приймає картку
-
Чи можете ви, будь ласка, направити мене?
-
В целом да, только там были слоты, причем достаточно много
-
Скажите, пожалуйста, вы делали в США, потому что там легче попасть в консульство?
-
👌 Done :)
-
Хьюстон. Дия не нужна, я регался через bank id приват24. Из электронного ещё надо резерв+, но это только для мужчин.