PR CUAET
-
Мы так 3 детских паспорта делали, поехали в отпуск в Хьюстон, посетили NАSА).
-
Доброго дня, напишіть ваше імʼя в особисті, будь ласка
-
Підкажіть. Я можу не нести особисто в консульство трек DHL чи можна написати на пошту електронний лист ? Чи достатньо цього? Якщо я чекаю 2 паспорти то виходить 2 заяви треба але квитанція одна бо можна на двох. Все вірно. ? І що писати у розділі " " оператором поштового зв'язку " там де рахунок що писати ? . Чи може хтось проконсультувати у особисті будь _ ласка. Розгубилась як то все заповнити вірно. Дякую.
-
Боже то капєц а як комусь треба завтра в консульство а кюар код треба свіжий це знущання чесне слово .
-
Не може знайти документ. Оновлюють застосунок знову
-
Гугл перекладе www.canada.ca/en/revenue-agency/services/forms-publications/publications/rc4466/tax-free-savings-account-tfsa-guide-individuals.html TFSA - tax free savings account. Зазвичай увесь ріст всередині рахунку не опадтковується, за деякими маленькими винятками. Я люблю думати про цей рахунок як про інвест рахунок в якому я ніколи не заплачу ніякий податок коли настане час знімати гроші. Інвест а не сейвінгс.
-
Це вже не вперше. У попередні рази до ранку в Україні все починало працювати знов.
-
Маю таке питання- коледж - при подачі на грін карту - це який рівень навчання вибирати?