PR CUAET
-
Про "швидко отримати" чєловєк-журналіст чисто поржав 😀😀
-
Доброго вечора можливо хтось може мені надіслати посилання IRCC вимог до назв документів для PR , я не можу це знайти на офіційному сайті. Буду дуже вдячна
-
🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️ 🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️ «Gerdan Theatre” повернулися до Канади з новим шоу «Never mind the night” ! 🇺🇦🇨🇦 Ви потрапите в містичний світ наших предків! Почуєте українські пісні, ритми та спів артистів, які будять нове джерело енергії в кожному! Унікальне та неповторне аранжування пісень під мерехтіння сотень свічок, щоб ви відчули мурашки з перших секунд💫 Це нова музика, нове звучання, новий звʼязок з українською культурою🇺🇦 Розклад по всіх містах Канади тут 🇨🇦 eventbrite.ca/o/kazka-entertainment-16399299114
-
Запрошуємо вас долучитися до безкоштовного 10-тижневого онлайн курсу підвищеного рівня англійської мови для медичних працівників! 🌿 Цей курс допоможе вам вдосконалити професійні навички, покращити медичну термінологію та підготуватися до успішної кар'єри в сфері охорони здоров'я в Канаді. 🇨🇦👩⚕️👨⚕️ 🔸 Курс включає: - Медичну термінологію - Професійну комунікацію - Обговорення кар'єрних цілей - Підготовку до роботи в канадській медичній системі Для кого цей курс? 🔹 Постійні резиденти, біженці, особи під захистом, а також тимчасові резиденти України в Канаді через програму CUAET. ✨ Це ваш шанс вдосконалити свою англійську та підготуватися до нових професійних можливостей у Канаді! 💪🌟 📅 Початок наступного курсу: 25 листопада 🕒 Час занять: 18:30-20:30 (онлайн) 📞 Для отримання додаткової інформації та реєстрації: Телефонуйте за номером: 226-927-3315 Або надішліть електронного листа на адресу: [email protected]
-
Набір в мед школи дуже обмежений- по 20 студентів в рік на школу….тож й конкурс дуже високий тай шкіл небагато
-
Вимоги треба читати на вебсайті універа - оберіть будь який, що пропонує Bachelor of Nursing й подивіться. Вступати в мед школу можна після будь якої бакалаврської освіти , але треба мати декілька курсів з біології, хімії, мікробіології, статистики тощо - знову ж таки найкраще читати саме про школу, де думаєте вчитись. Наприклад, може бути обмеження по статусу в Канаді (пр си громадянин, чи з провінції де є ця школа чи out of province; ще можуть бути заморочки - наприклад, останні 4 семестри на бакалавра мали бути тільки повні (максимум курсів в семестр); для вступу будуть розглядати чи волонтерили, MCAT
-
Коли будуть слоти?
-
Я подался 22 октября. Пока биометрию не запрашивали. Тихо.
-
Друзі скажіть будь ласка чи є такі що з продовженним паспортом подавалися?🥺
-
Скажіть будь ласка🙏🏼 1- чи видають нові Ворк Перміти на продовжений паспорт? 2- чи можна подаватися на ПР з продовженим паспортом