PR CUAET
-
Дуже дякую Вам
-
Да, скоро придет ещё письмо с приглашением зайти на портал и заполнить данные: подтвердить ещё раз, что в Канаде, указать свой адрес в Канаде (куда потом карту отправят) и загрузить фотографии. А eCoPR - электронное подтверждение PR статуса.
-
Вибачте, що таке eCoPR? Підкажить, будь-ласка, які наступні повинні бути дії після отримання листа? Я відповіла на цей лист (загальні данні + та те що я в Канаді). Я повинна чекати на ще якийсь лист, чи йти на сайт та створювати аплікацією на отримання картки?
-
Если вы про письмо о PR Confirmation Portal process, где спрашивали общие данные + находитесь ли вы в Канаде, то нет, статус не изменился. У нас вообще final decision появилось, и статус заявки изменился на Approved уже после того, как мы получили eCoPR.
-
Доброго вечора, коли отримали листа на пошту, що Ваша аплікація апрувд, Ви лише відповіли на лист з даними що там прописані, чи ще щось робили? Бо я апрувд отримала, а статус аплікації на сайті не змінився
-
Соррі, не побачила, що це було пересилання. Зараз перероблю
-
Извините, небольшой совет: если вы отвечаете на моё сообщение, меня тегает, но вопрос по факту не ко мне, я просто переслал. Мне не в напряг, просто если хотите чтобы человека тегнуло и он увидел 100%, то лучше или тегайте его никнейм либо отвечайте на непосредственно его сообщения) Спасибо
-
Скорость продолжает приятно удивлять. Получили по почте PR карту дочки сегодня. Ожидаем ещё 2 наши карты.
-
Хочуть обдурили працедавця, а обдурюють самі себе. Прозорі наміри повинні бути з обох сторін
-
Він кудись заходив
-
Так написано на сайті роботадателя, я бачила сама
-
Или Умка
-
Я у новій Шотландії. Settlement plan их два, один делает работодатель, другой вы на его основе и письма делаете в Айсенс и возвращаете назад работодателю.
-
25 тьіс сначала потом хз, мож больше доехало.
-
Почти неделя еще)
-
Ми в Новій Шотландії. Settlement plan замовляє робітник. На основі форми IMM0157 яку дає роботодавець і Letter of designation. Після цього я спілкувалась з організацією яка видала план. Який підписала я та мій чоловік і відправила на підпис роботодавцю
-
В якій провінції Ви знаходитесь?
-
Після того як саме він отримає ендорсмент ми під грузимо фото та оплату. І відправимо на ПР. Це все
-
Дякую
-
Похоже на то
12 Jan 2024, 17:45
31438/427510
2 minutes ago