PR CUAET
-
А ви маєте до мілітарі якесь відношення? Я трохи маю, тому питаю наперед чи очікувати
-
Запитували , вони не можуть допомогти (
-
Едмонтон
-
Обязательно. Никто не знает как проверяют. Но зачем рисковать?
-
Фото- обов’язково 6 міс? Як це перевіряють?
-
3 дні
-
Vocational school .
-
яке консульство?
-
Ваша заявка где указан муж и все дети , его и ваши до 21 года . И заявка мужа, где указаны вы и все дети , его и ваши от всех браков.
-
Пишите дуолінго інгліш тест там є інструкція.Торонто університет принімає, Ватерлу теж, дивіться в кожного університету є вимоги.
-
Ось список для дорослого
-
У него получается 3 паспорта! А один надо аннулировать, а это паспорт с визой. Ее могут повредить и ей конец. Поэтому я и предостерегла от этой ситуации.
-
edmonton.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/pasportni-diyi/oformlennya-zakordonnogo-pasporta/osobam-vikom-vid-16-rokiv все по списку робите копії. для чоловіків ще Резерв
-
Дякую за таку розгорнуту відповідь. Я більше цікавилась чому ви віднесли цей курс до специфічних і тих, що важко вступити.
-
Я правильно понимаю, если через ДП документ, то новый паспорт появиться быстрее в Дии? Но ехать его забирать все равно нужно в страну где была подача
-
В які дні будуть вільні слоти в листопаді?
-
У Вас дитячий чи дорослий?
-
новий паспорт зявляється десь протягом тижня після виготовлення і це не залежить де його виготовили. просто в ДП Документ слотів більше. зроблять швидше та комфортніше. забирати лише там де подавали (пересилка це дуже довго обійдеться)
-
В мене квітневий вже доставлений
-
Чи рівні вимоги по балах у вступників з ПР та без нього ? Чи все ж спершу ПР ,а всі інші місця які не розібрали іноземцям ?
12 Jan 2024, 17:45
314407/425544
5 minutes ago