PR CUAET
-
У Вас дитячий чи дорослий?
-
А якщо я фото додала те, що на американську візу робила в серпні. То нормально, що одне і те ж фото?
-
У консульстві дають
-
Якщо що я на ходу беру приблизні оцінки - за справжніми показниками треба дивитись на вебсайті. Я працюю в Carleton U, Ottawa, Ontario, то можу детально допомогти зрозуміти процес вступу до цього університету; до інших може допомогти знайти необхідну інформацію також :)
-
добрий вечір. Підкажіть будь ласка, чи знайшов хтось підтвердження цій інформації? якщо роботодавець у Келовні наприклад, чи повинна уся сім,я там проживати, чи достатньо підтвердження, що головний аплікант працює там в офісі 2-3 дні на тиждень, а основне місце проживання метро Ванкувер?
-
Хватит игнорить вопросы,плиз
-
Том що кількість місць на кожний рік обмежена. Наприклад, беруть 100, а аплікацій прибуло 700 - потім рахують (як я описала вже), вимоги по предметах особливі - треба обов’язково мати біологію, хімію, математику з дуже високими оцінками плюс ще декілька предметів з високими оцінками. Вимоги можуть виглядати так: 1. Мати оті три предмети з оцінками не менше 80 по кожному, повний середній бал по отим трьом плюс ще три предмети університетського рівня десь 80. Це мінімум- насправді вступний середній бал на таку програму може бути 94, тож й важко.