PR CUAET
-
Якщо в універ не взяли, треба знати чому - середні бал чи немає предмету, який необхідний? Завжди можна зʼясувати; звичайно, коледжі також приймають на різні програми на різні семестри - треба дивитись знову ж таки. Але загалом на програми в коледжах вимоги трохи менші.
-
Є програми на які беруть в січні - знову ж таки дивіться на вебсайтах - різні виші, різні провінції - різні трохи правила.
-
Забрала сьогодні паспорт з установи в Оттаві. Працівниця людяна і дуже тактовна. Я прилетіла з іншого кінця країни на видачу паспорта, мене прийняли за годину до прийому. Паспорт прибув через місяць після подачі документів. 26 вересня подача. 23 жовтня прибув до установи. Оплатила DHL, але виявилось, що був доставлений дип. поштою. Розберись з ними, що і як. Щодо Едмонтону. Сказала, що на днях вони забрали 1000 готових паспортів з Торонто. Тому мають їх внести 🤞 Щодо порад відносно супер роботи ДП документів в Німеччині. З досвіду брата, маючи всі і резерв і документи в порядку чекає на паспорт з 12 квітня. Тому жодної закономірності в русі паспортів немає ((( як кому
-
В сина в Едмонтоні з 11 липня, ще не прибув((
-
Щодо перельотів з малим терміном дії паспорта. Летів брат до Канади 4 місяці до закінчення паспорта і назад до Німеччини, то пустили без проблем. Але то був авіа перевізник condor.
-
На всі бакалаврські програми таких обмежень немає; мед школа - це тут вважається вже рівнем магістра, там свої правила що до статусу - не тільки пр, а чи з провінції чи поза
-
@OstapBosak Пане Остап таке питання:) Зараз на Федеральному рівні вже 11 міс. Получив номінацію через Skilled Worker in Manitoba ось недавно вони мені поміняли номінацію на Skilled Worker Overseas, питання , якщо я зараз звільнюсь зроботи і виїду на два місяці з Канади , чи буде офіцер питати чи працюєте ви зараз чи ні і якщо скажу ні чи будуть проблеми при в’їзді ? 🤝
-
Не заходит в резерв через Монобанк уже где то месяц у кого та же проблема ?
-
доброго вечора. Підкажіть будь ласка, чи були у Вас кейси, щоб аплікант проживав фактично у метро Ванкувері, а працює 2-3 дні на тиждень в Келовні? чи тут у офіцера будуть питання?
-
Доброго вечора! Будь ласка напишіть куди писали,на який email?