PR CUAET
-
Щодо перельотів з малим терміном дії паспорта. Летів брат до Канади 4 місяці до закінчення паспорта і назад до Німеччини, то пустили без проблем. Але то був авіа перевізник condor.
-
На всі бакалаврські програми таких обмежень немає; мед школа - це тут вважається вже рівнем магістра, там свої правила що до статусу - не тільки пр, а чи з провінції чи поза
-
@OstapBosak Пане Остап таке питання:) Зараз на Федеральному рівні вже 11 міс. Получив номінацію через Skilled Worker in Manitoba ось недавно вони мені поміняли номінацію на Skilled Worker Overseas, питання , якщо я зараз звільнюсь зроботи і виїду на два місяці з Канади , чи буде офіцер питати чи працюєте ви зараз чи ні і якщо скажу ні чи будуть проблеми при в’їзді ? 🤝
-
Не заходит в резерв через Монобанк уже где то месяц у кого та же проблема ?
-
доброго вечора. Підкажіть будь ласка, чи були у Вас кейси, щоб аплікант проживав фактично у метро Ванкувері, а працює 2-3 дні на тиждень в Келовні? чи тут у офіцера будуть питання?
-
Доброго вечора! Будь ласка напишіть куди писали,на який email?
-
Туди куди всі в цій гілці😄
-
Доброго вечора можливо хтось може мені надіслати посилання IRCC вимог до назв документів для PR , я не можу це знайти на офіційному сайті. Буду дуже вдячна