PR CUAET
-
Вітаю! Треба таки було їхати в Оттаву. Бо я з 1 серпня подала в Торонто, досі чекаю паспорти дітей, все висить, що вони Виготовлені, але Не доставлені ...
-
На всі бакалаврські програми таких обмежень немає; мед школа - це тут вважається вже рівнем магістра, там свої правила що до статусу - не тільки пр, а чи з провінції чи поза
-
@OstapBosak Пане Остап таке питання:) Зараз на Федеральному рівні вже 11 міс. Получив номінацію через Skilled Worker in Manitoba ось недавно вони мені поміняли номінацію на Skilled Worker Overseas, питання , якщо я зараз звільнюсь зроботи і виїду на два місяці з Канади , чи буде офіцер питати чи працюєте ви зараз чи ні і якщо скажу ні чи будуть проблеми при в’їзді ? 🤝
-
Не заходит в резерв через Монобанк уже где то месяц у кого та же проблема ?
-
Щиро вдячна Від Вас ми отримали багато корисної інформації Так приємно ,людина заходить в цю групу щоб допомогти ❤️
-
Давайте чекати. У знайомих прийшли вчора. Мені здається що треба час щоб опрацювати 1000 паспортів
-
Ну AOR в мене 8го травня А security почався 23го серпня
-
доброго вечора. Підкажіть будь ласка, чи були у Вас кейси, щоб аплікант проживав фактично у метро Ванкувері, а працює 2-3 дні на тиждень в Келовні? чи тут у офіцера будуть питання?
-
Якщо анулюють паспорт, то і всі вузи анулюються! Дирку ставлять в куточку всього паспорту, а не на окремому аркуші з фото, чи ще з чимось.
-
Куди подавалися?
-
якщо сама віза не пробита, вона не анульована
-
Доброго вечора! Будь ласка напишіть куди писали,на який email?
-
З чого ви це взяли? То Вам так зробили? Мени лишень в першій сторінці дірочки дироколом зробили, всі інші сторінки цілі і візи також
-
Якщо такі вимоги і такий високий вступний бал, а значить і діти розумні, то чому йдуть на медсестру, а не на лікаря? Все ще не розумію ексклюзивності цього курсу 🤷♀
-
Але писала дівчина на днях що її знайома подавалася в травні 2024 і декілька днів тому отримала aip
-
вони мають не спати і не їсти, а паспорти реєструвати (це не жарт, з їх відношенням до людей і роботи)
-
Вибачте, дивлюсь у чаті купа питань- коли має бути доставка паспортів у Едмонтон, але не знайшла відповіді. Можливо погано шукаю. Може знаєте? Чи необхідно замовляти DHL?
-
Туди куди всі в цій гілці😄
-
Доброго вечора можливо хтось може мені надіслати посилання IRCC вимог до назв документів для PR , я не можу це знайти на офіційному сайті. Буду дуже вдячна
-
Доброго вечора. Хтось знає як отримати офіційну відмову від Консульства прийняти документи для виготовлення нового паспорту? Маю на увазі не просто на словах відмолити
12 Jan 2024, 17:45
314448/445548
8 minutes ago