PR CUAET
-
Туди куди всі в цій гілці😄
-
Доброго вечора можливо хтось може мені надіслати посилання IRCC вимог до назв документів для PR , я не можу це знайти на офіційному сайті. Буду дуже вдячна
-
А яке в них відношення? Чи працювати з 10:00 до 19:00 це замало? Я розумію що мабуть українці сприймаються як раби що мають працювати по 16-20 годин але ми зараз у Канаді, а тут трохи інше ставлення до людей.
-
Дорогенькі допоможіть будь ласка, Хто небудь. Як підписати електронним підписом форму RC66SCH. Може не пишить будь ласка те, що ви самі не робили. Хтось дає пораду роздрукувати, але ж є якийсь нормальний спосіб це зробити , як це робили більшість з вас? Відправляємо форму RC66SCH на емайл для роздрукування, а вона не відкривається? Може ми щось не так робимо? Може є якийсь секрет? Допоможіть!!!! Будь ласка. Дякую
-
Смотря что за работа, как это объяснить, как преподнести и т.д Попробовать можно, шансы на успех уже зависят от конкретной ситуации
-
Як я зрозуміла, вся дип пошта приходить в певну точку. А потім консули забирають їх до своїх відділень. Але вносять вже їх як повезе. Ніхто вам дати не скаже.
-
робота в ІТ, в інші дні робота віддалено
-
І що вони 3 години сиділи і нічого не робили?
-
canada.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/pasportni-diyi/dostavlennya-za-kordon-pasporta-oformlenogo-v-ukrayini
-
Я була в консульстві і бачила як вони працюють. Ніхто там не відсиджується.