PR CUAET
-
А яке в них відношення? Чи працювати з 10:00 до 19:00 це замало? Я розумію що мабуть українці сприймаються як раби що мають працювати по 16-20 годин але ми зараз у Канаді, а тут трохи інше ставлення до людей.
-
Дорогенькі допоможіть будь ласка, Хто небудь. Як підписати електронним підписом форму RC66SCH. Може не пишить будь ласка те, що ви самі не робили. Хтось дає пораду роздрукувати, але ж є якийсь нормальний спосіб це зробити , як це робили більшість з вас? Відправляємо форму RC66SCH на емайл для роздрукування, а вона не відкривається? Може ми щось не так робимо? Може є якийсь секрет? Допоможіть!!!! Будь ласка. Дякую
-
Смотря что за работа, как это объяснить, как преподнести и т.д Попробовать можно, шансы на успех уже зависят от конкретной ситуации
-
Як я зрозуміла, вся дип пошта приходить в певну точку. А потім консули забирають їх до своїх відділень. Але вносять вже їх як повезе. Ніхто вам дати не скаже.
-
робота в ІТ, в інші дні робота віддалено
-
І що вони 3 години сиділи і нічого не робили?
-
canada.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/pasportni-diyi/dostavlennya-za-kordon-pasporta-oformlenogo-v-ukrayini
-
Я була в консульстві і бачила як вони працюють. Ніхто там не відсиджується.
-
Додала вище форму яку ми спокійно заповнили онлайн потім я пішла в бібліотеку і роздрукувала. Проблем ніяких не було.. якщо ви хочете онлайн відправити..ви так само її роздрукуйте підпишіть а потім від скануйте і буде у вас вже електронна версія з підписом.
-
🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️ Купили вживане авто, а плями і неприємні запахи не дають насолодитися улюбленим автомобілем? Або хочете підготувати ваше авто до продажу? Чи можливо просто хочете їздити в чистому і свіжому авто ? Тоді звертайтесь до Young Detailer. www.instagram.com/mobile_young_detailer/profilecard/?igsh=NmV3NXpwYmZ5cjBm #рекомендація #реклама
-
А може спробуйте написати свою історію на що ви збираєте гроші , що потрібна допомога на квитки додому Я багато бачила на сайтах Donate де збирають гроші люди просто на свої бажання або якийсь переломний момент у житті де потрібна допомога Не памʼятаю як сайт називається точно..якщо вийде знайду і надам його