PR CUAET
-
Хочуть обдурили працедавця, а обдурюють самі себе. Прозорі наміри повинні бути з обох сторін
-
Він кудись заходив
-
Так написано на сайті роботадателя, я бачила сама
-
Или Умка
-
Я у новій Шотландії. Settlement plan их два, один делает работодатель, другой вы на его основе и письма делаете в Айсенс и возвращаете назад работодателю.
-
25 тьіс сначала потом хз, мож больше доехало.
-
Почти неделя еще)
-
Ми в Новій Шотландії. Settlement plan замовляє робітник. На основі форми IMM0157 яку дає роботодавець і Letter of designation. Після цього я спілкувалась з організацією яка видала план. Який підписала я та мій чоловік і відправила на підпис роботодавцю
-
В якій провінції Ви знаходитесь?
-
Після того як саме він отримає ендорсмент ми під грузимо фото та оплату. І відправимо на ПР. Це все
-
Дякую
-
Похоже на то
-
Я не зрозуміла вас зовсім. Мені роботодавець нічого не дає, він все заповнює сам, ми йому даємо що йому потрібно, settlement plan він зробив
-
Так 23 числа ж все буде
-
Через 4 міс
-
Вітаю Артут вибачте,маю до вас питання,через скільки часу як подалися на федеральну вам прийшов цей лист?
-
Что-то затянули с программой, до выходных уже должны вывесить условия, осталось 2 дня по сути
-
Дуже дякую за відповідь Остап,але все одно нічого не зрозуміло,бо так через AOS,і ніде інфо не знаходив.Тобто як я розумію,поки йде федеральний етап,нічого міняти неможна?
-
Це на якому етапі? З самого початку? Чи коли вже отримали settlement plan?
-
ще запитайте в укр групах торонто,може десь є укр лікарі чи рецепшионісти
12 Jan 2024, 17:45
31446/464775
4 minutes ago