PR CUAET
-
Я була в консульстві і бачила як вони працюють. Ніхто там не відсиджується.
-
Додала вище форму яку ми спокійно заповнили онлайн потім я пішла в бібліотеку і роздрукувала. Проблем ніяких не було.. якщо ви хочете онлайн відправити..ви так само її роздрукуйте підпишіть а потім від скануйте і буде у вас вже електронна версія з підписом.
-
🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️ Купили вживане авто, а плями і неприємні запахи не дають насолодитися улюбленим автомобілем? Або хочете підготувати ваше авто до продажу? Чи можливо просто хочете їздити в чистому і свіжому авто ? Тоді звертайтесь до Young Detailer. www.instagram.com/mobile_young_detailer/profilecard/?igsh=NmV3NXpwYmZ5cjBm #рекомендація #реклама
-
А може спробуйте написати свою історію на що ви збираєте гроші , що потрібна допомога на квитки додому Я багато бачила на сайтах Donate де збирають гроші люди просто на свої бажання або якийсь переломний момент у житті де потрібна допомога Не памʼятаю як сайт називається точно..якщо вийде знайду і надам його
-
Доброго вечора!) Хотіла уточнити, чи правильно все розумію по документах для подачі на паспорт. На сайті перелік такий: 1. Анкета-заява. (Її треба писати від руки самостійно, чи набрати на комп‘ютері і роздрукувати?) 2. Попередній закордонний паспорт 3. Внутрішній паспорт (Чи треба робити копії цих документів?) 4. Довідка, що підтверджує перебування за кордоном (я так розумію, це Work Permit, так, чи безпосередньо віза?) 5. Довідка про реєстрацію місця проживання в Україні. (Це прописка, яка у внутрішньому паспорті стоїть, так?) 6. Карта платника податків (тут без питань) Я їду в Оттаву, чи треба робити фото самостійно, чи там фотографують на місці? І щодо консульського збору, його можна просто оплатити в будь-який день до подачі? Буду дуже вдячна за відповіді чи поради. Трохи переживаю, щоб підготувати правильно всі документи🥹✨
-
"Покайтеся, ибо грядет!" 🤣
-
Money order треба оплатити завчасно. Платіж зробити у банку чи на пошті на ім'я установи "Embassy of Ukraine in Canada"