PR CUAET
-
Доброго вечора!) Хотіла уточнити, чи правильно все розумію по документах для подачі на паспорт. На сайті перелік такий: 1. Анкета-заява. (Її треба писати від руки самостійно, чи набрати на комп‘ютері і роздрукувати?) 2. Попередній закордонний паспорт 3. Внутрішній паспорт (Чи треба робити копії цих документів?) 4. Довідка, що підтверджує перебування за кордоном (я так розумію, це Work Permit, так, чи безпосередньо віза?) 5. Довідка про реєстрацію місця проживання в Україні. (Це прописка, яка у внутрішньому паспорті стоїть, так?) 6. Карта платника податків (тут без питань) Я їду в Оттаву, чи треба робити фото самостійно, чи там фотографують на місці? І щодо консульського збору, його можна просто оплатити в будь-який день до подачі? Буду дуже вдячна за відповіді чи поради. Трохи переживаю, щоб підготувати правильно всі документи🥹✨
-
"Покайтеся, ибо грядет!" 🤣
-
Money order треба оплатити завчасно. Платіж зробити у банку чи на пошті на ім'я установи "Embassy of Ukraine in Canada"
-
Ставлення пристойне? Сьогодні забирала паспорт Їхала автобусом і в офісі була 12:30 Видача офіційно пише 10-12 але я пробувала ще раніше додзвонитись уточнити на скільки достовірна інформація і звісно нічого не вийшло Пояснила ситуація з автобусом Мені сказали сидіти до 5 може віддадуть Але в мене був автобус назад і мені до 4 треба було вже вийти звідти І от, я просиділа там майже 4 години Ще раз нагадала за себе і мені сказали можна зайти Так от мене зустріла агресивне звернення тією особою шо там видає паспорт майже криком: «таким як ти я би нічого не видавав. Тебе пожаліли. Нікого нічого не хвилює кому скільки їхати і як добиратись. І ніякі права качати не треба» Сказати шо я була в шоці - нічого не сказати бо якісь права качати - цього і не було. Я навіть перепитала чи він до мене говорить. Після чого попросила не тикати і він ще більше почав хамити сіла там, підписала на вихід Просто мерзенне ставлення Мінімальна влада над ситуацією - знає шо йому за це нічого не буде і не зроблять - говорить шо хоче яким хоче тоном до тебе щоб ще більше принизити Віддати паспорт зайняла близько 5 хв Але потрібно було максильно принизити Я навіть не памʼятаю чи взагалі десь себе поводили люди. Точно не в Канаді. І по подачі на пастор ще попереднього разу, я теж спостерігала як цей мізантроп принижував сімʼю і хамив чоловікові прям перед тим як мене. Просто нема слів.
-
На фс пост был сегодня 🎙️ Доброго дня, дорогі слухачі та підписники! Сьогодні маємо чудову новину для всіх українців за кордоном! Міністерство закордонних справ України разом з Укрпоштою в серпні підписали Меморандум стосовно покращення консульських послуг українців по всьому світу. І тепер кожен українець, який очікує на виготовлення закордонного паспорта, може скористатися новою послугою — швидкою та доступною доставкою документа прямо з України за фіксовану ціну. Національний поштовий оператор Укрпошта розробив спеціальну платформу для замовлення доставки закордонних паспортів, що їх оформлюють дипломатичні установи України. Завдяки електронній марці з QR-кодом ви зможете оплатити доставку з будь-якого куточка світу у зручний для вас час. Все, що потрібно, — зайти у свій особистий кабінет на сайті Укрпошти! І ось найприємніше: єдина ціна доставки закордонного паспорта до будь-якої країни — лише 6 доларів США (що відповідно становить лише 8,26 канадських доларів по сьогоднішньому курсу) плюс 10 гривень ПДВ. Більше інформації знайдете за посиланням: my.ukrposhta.ua/passport-shipping-info Для мільйонів українців за кордоном швидке отримання документів має велике значення. Дуже приємно, що МЗС разом з Укрпоштою роблять кроки, щоб сервіси стали ще зручнішими, а консульські послуги — доступнішими.
-
Фото з 12 років на місці
-
Її закрили бо вона підходила буквально 1-2 тис з 250к які тут. Тому небуло сенсу її тримати довго відкритою
-
Анкету-заяву роздрукувати і заповнити від руки. Внутрішній паспорт треба копії всіх сторінок. Прописка - це або ксерокс адреси проживання в Україні або витяг з додатку Дія. Для підтвердження проживання в Канаді підійде копія посвідчення водія чи копія карти медичного страхування
-
Отлично, а то лететь из Ванкувера