PR CUAET
-
Ставлення пристойне? Сьогодні забирала паспорт Їхала автобусом і в офісі була 12:30 Видача офіційно пише 10-12 але я пробувала ще раніше додзвонитись уточнити на скільки достовірна інформація і звісно нічого не вийшло Пояснила ситуація з автобусом Мені сказали сидіти до 5 може віддадуть Але в мене був автобус назад і мені до 4 треба було вже вийти звідти І от, я просиділа там майже 4 години Ще раз нагадала за себе і мені сказали можна зайти Так от мене зустріла агресивне звернення тією особою шо там видає паспорт майже криком: «таким як ти я би нічого не видавав. Тебе пожаліли. Нікого нічого не хвилює кому скільки їхати і як добиратись. І ніякі права качати не треба» Сказати шо я була в шоці - нічого не сказати бо якісь права качати - цього і не було. Я навіть перепитала чи він до мене говорить. Після чого попросила не тикати і він ще більше почав хамити сіла там, підписала на вихід Просто мерзенне ставлення Мінімальна влада над ситуацією - знає шо йому за це нічого не буде і не зроблять - говорить шо хоче яким хоче тоном до тебе щоб ще більше принизити Віддати паспорт зайняла близько 5 хв Але потрібно було максильно принизити Я навіть не памʼятаю чи взагалі десь себе поводили люди. Точно не в Канаді. І по подачі на пастор ще попереднього разу, я теж спостерігала як цей мізантроп принижував сімʼю і хамив чоловікові прям перед тим як мене. Просто нема слів.
-
На фс пост был сегодня 🎙️ Доброго дня, дорогі слухачі та підписники! Сьогодні маємо чудову новину для всіх українців за кордоном! Міністерство закордонних справ України разом з Укрпоштою в серпні підписали Меморандум стосовно покращення консульських послуг українців по всьому світу. І тепер кожен українець, який очікує на виготовлення закордонного паспорта, може скористатися новою послугою — швидкою та доступною доставкою документа прямо з України за фіксовану ціну. Національний поштовий оператор Укрпошта розробив спеціальну платформу для замовлення доставки закордонних паспортів, що їх оформлюють дипломатичні установи України. Завдяки електронній марці з QR-кодом ви зможете оплатити доставку з будь-якого куточка світу у зручний для вас час. Все, що потрібно, — зайти у свій особистий кабінет на сайті Укрпошти! І ось найприємніше: єдина ціна доставки закордонного паспорта до будь-якої країни — лише 6 доларів США (що відповідно становить лише 8,26 канадських доларів по сьогоднішньому курсу) плюс 10 гривень ПДВ. Більше інформації знайдете за посиланням: my.ukrposhta.ua/passport-shipping-info Для мільйонів українців за кордоном швидке отримання документів має велике значення. Дуже приємно, що МЗС разом з Укрпоштою роблять кроки, щоб сервіси стали ще зручнішими, а консульські послуги — доступнішими.
-
Фото з 12 років на місці
-
Її закрили бо вона підходила буквально 1-2 тис з 250к які тут. Тому небуло сенсу її тримати довго відкритою
-
Анкету-заяву роздрукувати і заповнити від руки. Внутрішній паспорт треба копії всіх сторінок. Прописка - це або ксерокс адреси проживання в Україні або витяг з додатку Дія. Для підтвердження проживання в Канаді підійде копія посвідчення водія чи копія карти медичного страхування
-
Отлично, а то лететь из Ванкувера
-
Мені здається, чи ви якось занадто тепло відноситесь до нашого консульства? Ніхто не каже, що вони геть нічого не роблять, але як показує практика, то можна було б і краще, без приниження і тим більше без порушень конституційних прав громадян! Людей можна зрозуміти, бо всі чекають свої паспорти, щоб мати змогу вирішувати якісь подальші свої питання і якщо чесно, то я не розумію в чому проблема просто робити свою роботу так як треба. Я сама була свідком такого собі хамства в цьому ж консульстві і прекрасно бачила як, коли і скільки людей в день вони приймають. І як би ви в Україні ( а консульство це є територія України) так працювали як вони, то жоден роботодавець вас би не тримав на цій роботі!
-
Так. Ідентифікаційний код
-
🔤🔤🔤🔤🔤🔤🔤🔤🔤🔤 📽️ Запрошуємо на показ фільму «БожеВільні. Діагноз: дисидент» ❗️ Приходьте і запрошуйте канадійських друзів. Це ще одна сторінка боротьби, одна з найскладніших, ажде доводилось боротися в прямому сенсі слова – із завʼязаними руками. Фільм демонструється з англійськими субтитрами. 🎞️ Сюжет: 1970-і роки. Андрій Довженко – молода, творча, волелюбна людина, стикається зі страшною правдою. Отримавши за любов до забороненої в СРСР західної рок-музики клеймо «антирадянський елемент» і потрапивши в лещата жорстокої радянської системи, він з’ясовує, що більшість обвинувачених за такою ж статтею, відправляються не до в’язниці, а до психіатричних лікарень спеціального типу, отримуючи в якості приговору, вигаданий в кабінетах КДБ, діагноз «млявоплинна шизофренія». Андрій потрапляє у справжнє пекло каральної психіатрії. Перед ним постає непростий вибір – співпрацювати з КДБ і повернутися до сім’ї чи кинути виклик системі, ставши на шлях боротьби із нею. ➡️ Трейлер фільму: youtu.be/U27YRzflWDo?si=yHp18aD0dbNw_vwe 🎫 Квитки за посиланням: www.eventbrite.ca/o/film-hive-ukraine-harmony-51514181623?aff=ebeseadeeplink #божевільні #diagnosisdissent #filmhive #українськекіно
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/application-forms-guides/guide-5578-online.html Before uploading documents in the portal, use this naming convention to label them: "Last Name - First Name – Document type - #." For example: "Wong - John - Proof of Education -1."
-
Напишіть скаргу на його поведінку.