PR CUAET
-
Почти неделя еще)
-
Ми в Новій Шотландії. Settlement plan замовляє робітник. На основі форми IMM0157 яку дає роботодавець і Letter of designation. Після цього я спілкувалась з організацією яка видала план. Який підписала я та мій чоловік і відправила на підпис роботодавцю
-
Так 23 числа ж все буде
-
ще запитайте в укр групах торонто,може десь є укр лікарі чи рецепшионісти
-
Прийшли результати мого екзамену з англійської, який я думала що завалила. Спершу я подумала що це якийсь скам, і неможливо. Перевірила сайт і дійсно! Listening: 12 Reading: 11 Writing: 9 Speaking: 11 Найсмішніше то це те, що я думала, що завалила говоріння, і наберу за нього 5-6 балів 😝 І навпаки найбільш впевнена була за писання.
-
Подалася на Rural Renewal Stream 26.09 Сьогодні прийшла номінація. Далі на Федеральну🤕 Надіюсь сроки і там порадують 🙏☺️❤️
-
Доброго дня. Шановне товариство може хто знає: Коли подаєш заявку, до неї треба прикріпити листи оплати від роботодавця, де вказано скільки ти відпрацював в тиждень і скільки годин всього. Питання: за який період прикріплювати ці листи? Хтось каже за весь рік а хтось каже що за три останні місяці перед прдачею. Дякую)