PR CUAET
-
Напишіть скаргу на його поведінку.
-
В Канаді це не так.
-
Чесно, якщо ні то ні Я спробую приїхати іншим разом Але сказати сидіть години 4 а потім накинуть агресивно попустити - на таке яке не підписувалась І таке ставлення у нього до людей чи по запису чи ні - нема значення Я сама працюю з документами і великою кількістю новоприбулих - яке ставлення я прекрасно знаю тому що воно зовсім інше Я сама неодноразово йшла на зустріч щоб допомогти людям Кожен робить висновки based on their own experience Ті дівчата на рецепції віднеслись з розумінням Я висиділа половину робочого дня Хамити і кричати вкінці було зовсім не обовʼязково Більше того це не професійно Я не розумію чому така людина там має повноваження Це ж представник офісу
-
Ну вони відносяться до вас так само як і ви до них. Тож 🤷♀ карма. Отримуєте від всесвіту рівно те що віддаєте у нього.
-
Здається на нього писали дуже багато скарг І вже написала лист до міністерства але він не доставлений Message blocked Your message to [email protected] has been blocked. See technical details below for more information. Мій досвід тут закінчився Паспорт дійсний на 10 років Довідка про не судимість готова минулого року Але просто обідно що інші люди можуть на ізі зіткнутись з таким відношення Я вважаю це не нормально Буду далі пробувати привернути чиюсь увагу з їх офісу Взагалі було би добре зібрати чи петицію чи що і щоб консул сам переглянув який працівник там сидить Хіба у нас нема ввічливий відповідальних людей на цю позицію ? І до речі він працює дуже повільно ( це ще я минулого разу звернула увагу, багато говорить ні про що, повільно на лєгкє все робиться )
-
Люди не вимушені звертатись саме туди. Є багато консульств в Європі, Америці, ба навіть в Україні. Обирайте де вам відношення подобається більше.
-
Може ви там працюєте? Бо занадто вже близько сприймаєте все вище написане. У вас навіть фото немає, підозрюю, що є що приховувати. А щодо карми, то не треба розказувати цієї дурні. Бо люди приходять туди за послугами бо вимушені, бо в документів є термін придатності, а держава мусить обслуговувати своїх громадян! І справа не в кармі, а в банальній вихованості! Просто треба чиновникам зрозуміти, що не варто зверхньо дивитись на людей, це називається ЛЮДЯНІСТЬ!
-
Слухайте, я своїм паспортом займаюсь рік, і якось завдяки такому відношенню до людей вибирати не доводиться. Я ловила слот з минулого листопада аж по квітень, швидше серцевий напад можна вхопити ніж той слот. А потім починається 9 кіл пекла з подачею і очікуванням. Тому майте трошки поваги до тих хто терпляче робить це, бо гіршого процесу з документами я ще ніде не бачила. В цьому процесі люди відчувають себе просто рабами, бо до панів треба добиватися, а потім отримують ще й хамовитість у відповідь. Це НЕ НОРМА!
-
Як ви визначаєте з якої дати в вас розпочався комрехенсів чек?
-
Шановні учасники! Нагадуємо, що в нашій групі заборонено публікацію закликів, петицій, а також іншої інформації, що має агітаційний або політичний характер. Наш простір створений для обміну важливою інформацією та корисними порадами. Просимо поважати правила спільноти та дотримуватися їх для комфортного перебування кожного учасника. Дякуємо за розуміння!
-
Маю інший досвід. Радила б Вам не бути такою категоричною. За пів години до кінця робочого дня в Сіті- Холі у всіх присутніх( при подачі документів на Fire Entry) зібрали документи і повідомили що відправлять всім на імейли. І все люди повернулись до дому, спочатку отримали документи на імейл , а потім прийшло в паперовому виді поштою. Ні перед ким не зачинили двері.
-
ви самі це обрали, хто ж вам лікар. я би просто поїхала до України - два тижні і була б з цілими нервами і з паспортом на руках. хтось обирає легкий шлях, а хтось - важкий 😄