PR CUAET
-
ви самі це обрали, хто ж вам лікар. я би просто поїхала до України - два тижні і була б з цілими нервами і з паспортом на руках. хтось обирає легкий шлях, а хтось - важкий 😄
-
Он написал что Трамп закончит войну и не будут оснований для гуманитарной программы
-
о, невже це тому що..... я консульство? 😆
-
Дайте грошей нам всім, то ми цілий тур по Європі влаштуємо
-
тоді є Європа
-
Ну то їдьте в Україну і сидіть там якщо ви так можете, а більшість людей не можуть собі дозволити такого.
-
без гри у ловлю слотів нудно, розважаюсь як можу))
-
📚 Citizenship Test Preparation Class Готуєтесь до здачі тесту на Канадське громадянство? Наш курс із 5 занять допоможе вам підготуватися! 📅 Дата початку: 6 листопада 🕖 Час занять: щосереди, з 7 до 8 години вечора На курсі ви: 📖 детально розберете посібник "Discover Canada", рекомендований для підготовки ✅ пройдете демонстраційні тести, щоб перевірити свою готовність 💻 дізнаєтесь, як проходить онлайн-тестування Заняття будуть проходити англійською та українською мовами. 🌐 Організатор: CUIAS Immigrant Services (Канадсько-Українська Іміграційна Служба) 📝 Реєстрація обов’язкова за посиланням: 👉 forms.gle/kDKjFgbF8gMD1eHU9
-
Скажу з власного досвіду, бо я в Едмонтоні вже, як вдома - літала туди 5 разів з Ванкувера. Жодних проблем ні зі старим, ні з новим працівником консульства не мала. Так, раз була свідком конфлікту між українкою та новим працівником, але та пані поводилася ну дуже нахабно, сварилась, до того ж не мала необхідних документів для подачі на паспорт. На жаль, часто наші співвітчизники поводяться, наче їм всі все винні…. Тепер щодо себе особисто. Я прийшла без копій, зайшла в кабінет, де вже це виявилось, мене відіслали їх зробити, ввічливо. Або трошки зачекати, щоб, коли звільниться його помічниця, попросити її. Я вирішила не напрягати їх і пішла в Стейплс. Коли я повернулася, то не чекала кінця дня, а мене зразу запросили після людини, що вийшла з кабінету. Жодної агресії в мою сторону не було, я також поводилась максимально ввічливо. В той же день, коли подавалась, я планувала забрали виготовлені дитячі паспорти. Після подачі на свій паспорт сіла в хол і чекала часу, коли почнеться видача. Коли підійшла моя черга, то той пан сказав: чому ж ви не сказали, що вам треба паспорти забрати, могли б зразу при подачі їх отримати. Я ж намагалась дотримуватися їхнього робочого графіку. Так, час очікування паспорту в 6 місяців мені не подобається, але про новий паспорт я подумала завчасно (старий закінчиться в листопаді 2025), а отже я все встигаю.