PR CUAET
-
А на АОС можно сейчас новую анкету создать вообще? Я зашёл создать а кнопки нету такой вообще. Это что ж теперь до начала нового года надо ждать что ли
-
А от пост фактумом в мене від старого такі собі враження. Я подавала дітям на паспорти в листопаді 2023, хоча старі були продовжені на 4 роки, та все ж я вирішила робити нові. Старшій дочці тоді було без 3 міс 16років. І ото консул мені каже - так а чому ви прийшли, краще вже було 16річчя почекати і зробити їй дорослий паспорт. Ну я така - вирішили той вирішили, хай буде так вже. Тоді я засмутилась, бо зовсім цей момент випустила. Коли в травні забирала дитячі паспорти, новий консул спитав, чи є в старшої внутрішній паспорт. Кажу - ні. А він - ото ви молодець, що зробили до 16ти. По закону, після 16 ви не можете виготовити закордонний паспорт, якщо не маєте внутрішнього. А в Канаді внутрішній зробити нема можливості. Тобто, якби я послухала старого консула, то моя дитина змушена була б їхати в Європу чи Україну, щоб зробити внутрішній паспорт, а назад би не могла вʼїхати, бо в продовжений паспорт нам візу нову відмовились ставити. Круг замкнувся.
-
Доброго вечора. Пів року чекала новий закордонний паспорт дитині. Строк старого паспорту, ну і звісно всіх інших документів: visa, visitor record і helth card був до 20 жовтня. Тобто вже протермінований. Сьогодні накінець отримала новий паспорт. Пробую подати онлайн документи на новий Visitor record, але не вдається. Хтось може допомогти? Потрібна допомога людини, яка знає як продовжити протермінований Visitor record.
-
може щось було в нього на думці, але ж він не вів себе неадекватно? не ображав нікого? (я не бачила скарг на нього, може мовчать звісно, хто знає) А цей саме це і робить, ще й каже, щоб відмовилася від другого паспорту, а те, що перший закінчується, нічого страшного - приїдеш і продовжиш. З чого я б це повинна була б так робити? я маю право на другий паспорт, тим паче що для PR потрібен був
-
Привіт всім. Чула в новинах що Квебек заморозив якісь два потоки по видачі PR. Але не сказали які саме. Може хтось в курсі? Дякую.
-
всіх вітаю, чи є тут люди з досвідом подачі на гуманітарну програму без посередника, якщо поділіться досвідом, буду дуже вдячний. удачі всім!
-
У кожної програми свої вимоги. Заходіть на сайт канада ка в розділ імміграції, вибираєте потрібну вам програму і там є списки документів. Програм є більше 50
-
Обналічує що?
-
Проголосуйте, будь ласка, або переголосуйте. Можна відмінити голос і знову вибрати
-
Доброго времени суток. Есть кто-то кто обналичивает с Alberta health Benefits?
-
Проголосуйте, будь ласка чи переголосуйте. Можна відмінити голос і вибрати знову
-
Якщо старому фото не більше 12 місяців тоді можна.
-
Щоб відмінити голос, натисніть на опитувальник і виберіть «скасувати голос»