PR CUAET
-
Якщо старому фото не більше 12 місяців тоді можна.
-
Щоб відмінити голос, натисніть на опитувальник і виберіть «скасувати голос»
-
В пятницу забрали паспорта в Ванкувере и сегодня получили в Калгари
-
Так і є - ви з чоловіком два апліканти тож створюєте одну заявку від себе (де вказуєте чоловіка, дітей), і чоловік робить окрему заявку вказуючи вас як дружину і дітей. Тобто дві подачі на грінкарту.
-
В основному тим у кого закінчується паспорт а продовжити не можна через відсутність резер+
-
А гроші ти не порахувала, які людина має потратити на дорогу? Не говорячи про те, що не всі з роботи можуть поїхати.
-
З листопада по квітень це десь 6 місяців - 12 вівторків на які треба взяти віхидний щоб половити слот. Ці ж 12 днів можно витратити на поїздку в Європу чи Україну. Математика)))
-
Дешевше? Скільки потрібно потратити грошей Калгарі-Турція-Калгарі+ оренда житла?
-
Ага. Мрійник. Ми прийшли оформлювати дитину до школи. З нами чемно сиділи до 15:55, а потім сказали: сорі, у нас робочий час закінчився;виключили компʼютери, взяли сумки . Ми: а як ми в заява? Вони: а ви йдіть додому і там продовжуйте заповнювати. І пішли. Чесно? Я їм позаздрила
-
Легше в турции слоти впіймати і злітати туди там теж три консульства! Тай дешевше вийде!! В Стамбулі слоти відкриті. А в Іорданіі так на кожен день відкриті слоти!!!
-
Так само як і не всі не мають грошей на поїздку до Європи або України
-
Не всі працюють до 7, далеко не всі
-
Бо я наприклад працюю майже до 7-ої 😅 а консульства в Оттаві і Торонто це взагалі 4-та година дня.
-
Навіщо вихідний брати на вівторок на 6 вечора?
-
Я просто ніколи не стояв на військовому обліку в житті та виїхав з України в 16 років тому може мені TRP дадуть
-
Як я вище і сказала - не всі мають проблеми з грошима, далеко не всі